Reklam
Reklam
Reklam

Davası Olmayanın Sevdası Olmaz!

Yan gelip yatmak yok, 2023 için çok çalışacağız. Sahada 2023 hedefi için Büyük ve Güçlü Türkiye’nin tohumlarını atıyoruz.

Reklam
Davası Olmayanın Sevdası Olmaz!
13 Ocak 2022 - 13:17
Reklam
TBMM eski müşaviri ve İlkadım Belediyesi Eski Başkanı Erdoğan Tok, Baruthane mahallesinde yaptığı buluşmada, “milletine sevdalı, gelecek için heyecanlı vatandaşlarımızla buluştuk” dedi.
Baruthane mahallesinde bir restoranda yapılan buluşmada Samsun Muhtarlar Dernek Başkanı, Baruthane Mahalle Muhtarı Mustafa Öztürk ve  partinin kuruluşundan bugüne AK Parti’de görev almış, sorumluluk üstlenmiş, oy vermiş Baruthane Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.
2023 Hedefleri İçin Durmadan Yorulmadan Çalışıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğinde 2023 hedefleri için sahayı boş bırakmayan Erdoğan Tok, “ Davası olmayanın sevdası olmaz. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye’mizin ve gönül coğrafyamızın kaderini etkileyecek 2023 seçimleri için durmadan, yorulmadan çalışıyoruz. Yağmur çamur demeden Samsun’un her sokağında, caddesinde güçlü ve büyük Türkiye inancının tohumlarını atıyoruz.” diye konuştu.
Cumhurbaşkanımızın Sözünü Talimat Edindik
“Cumhurbaşkanımızın sahayı boş bırakmayın, herkesin kapısına gidin” sözünü talimat olarak alıp kendimize görev edindik, diyen TBMM Eski Müşaviri ve İlkadım Belediyesi Eski Başkanı Erdoğan Tok, “Öncelikle partimizin kuruluşundan bugüne kadar AK Parti’de görev almış, sorumluluk üstlenmiş, oy vermiş insanlarımıza ulaşıyoruz. Bu çekirdeği sağlama aldıktan sonra katman katman genişleyerek, tüm vatandaşlarımızın gönüllerini kazanmadın derdiyle sahada çalışıyoruz. Her vatandaşımızın kapısına gideceğiz. Büyük ve güçlü Türkiye hedefinden gözümüzü asla ayırmayacağız. 2023'e giden süreçte herkesin ve her kesimin kapısına gideceğiz, elini tutacağız, gönlünü kazanacağız. Onun için yan gelip durmak yok. Çok gayret edeceğiz, çok koşacağız. Rabb’im büyük hedeflerimizi taçlandıracağımız, ideallerimizi geleceğe taşıyacağımız, milletimizle gücümüze güç katacağımız bu dava yolundan, bu sevda yolundan ayırmasın” diye konuştu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum