CUMHURİYETİMİZİN 95. YILI TÜM ULUSUMUZA KUTLU OLSUN

Atatürkçü Düşünce Derneği Samsun Şubesi olarak tek hedefimiz Atamızın mirası olan,  Milli Egemenliğin kayıtsız şartsız millette olduğu tam bağımsız Türkiye’dir

CUMHURİYETİMİZİN 95. YILI TÜM ULUSUMUZA KUTLU OLSUN
19 Ekim 2018 - 13:35
Atatürkçü Düşünce Derneği Samsun Şubesi olarak tek hedefimiz Atamızın mirası olan,  Milli Egemenliğin kayıtsız şartsız millette olduğu tam bağımsız Türkiye’dir.
Bugün 24 Haziran seçimleri ile Laik, demokratik, parlamenter sosyal hukuk devleti bitmiş gibi görünse de bizler, Atatürkçüler, Cumhuriyete inananlar umudumuzu yüksek tutarak tekrar aydınlık, çağdaş bir geleceği inşa etmek adına kararlılığımızı asla yitirmedik. Tek kurtuluş yolumuzun Atatürk İlke ve Devrimleri olduğunun bilinci ile çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Derneğimiz yolum Atatürk diyen herkese açıktır. Bu Cumhuriyet Atatürk'tür…
Atatürksüz bir Tarih, Atatürksüz bir Türkiye yaratmaya çalışanlara inat Atatürk’ün başlattığı aydınlanma devrimi yolunda anlatmaya, çalışmaya devam edeceğiz.
Cumhuriyetin tüm kazanımları tırpanlanmış olsa da Emperyalizme ve onun gerici, bölücü işbirlikçilerine karşı; dünyada ilk ve tek emperyalizmi dize getiren liderin çocukları olarak mücadele azim ve irademiz asla bitmemiştir.
Bu gün gelecek korkusu yaşayanlar rejimi değiştirmek isteyenlerdir.
Ülkemizi, bağımsız düşünen, özgür yaşayan, laik, geleceğe güvenle bakan insanların yurdu yapacağız.
Bunu gerçekleştirecek Cumhuriyetçi program, Atatürk’ün Devrimci Cumhuriyet felsefesinin özünde ve başarılarla dolu pratiğinde mevcuttur.
Bu sene de Cumhuriyet Bayramımızı coşku ile kutlamak için bir dizi etkinlik düzenledik:
23 Ekim 2018 Salı günü saat:17.30 da; Halk eğitim merkezi ve Selma Ergün Nirvana Sanat Atölyesi birlikteliği ile açtığımız resim kursumuzun ‘’Ekim Geçidi’’karma resim sergisini, Samsun Büyükşehir Belediyesi altı resim galerisinde bir kokteyl ile açacağız. Bu sergi 10 Kasım 2018’e kadar Samsun Halkına, sanatseverlere açık olacaktır.
27 Ekim 2018 Cumartesi Saat:19.30 da Samsun Anemon Otel de 95. Yıl Cumhuriyet Balomuzu gönlü bizle olan tüm Atatürkçüler ile beraber tek ses, tek yürek olarak gerçekleştireceğiz.
28 Ekim 2018 Pazar Günü öğleden sonra diğer demokratik kitle örgütleri, sendika, oda ve siyasi partilerle beraber çelenk sunumu ve basın açıklamamız olacak.
29 Ekim 2018 Pazartesi günü Saat:19.00 Ellialtılar DSİ önünden başlayacak Fener Alayımızı Samsun Halkının katılımı ile coşku içinde gerçekleştireceğiz.
‘’Cumhuriyeti kuranlar onu korumaya da muktedir olmalıdır." Hep dediğimiz gibi '' Bu Vatan ve bu Cumhuriyet'' bize Atamızdan miras ve emanet. Bu mirasa sahip olmak bizim namusumuz ve görevimiz.
Cumhuriyetimizin 95. Yılını kutlarken; Milli Mücadele şehri Samsun’a yakışır şekilde, tüm etkinliklerimize tüm Samsun Halkını davet ediyoruz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum