CUMHURİYET KURMUŞ KÖKLÜ BİR SİYASİ PARTİDİR

CHP Samsun Gençlik Kolları İl Başkanı Burak Bulgurcuoğlu, ”Cumhuriyet Halk Partisi geçmişi ile övünen geleceğe umutla bakan, bir cumhuriyet kurmuş köklü bir siyasi partidir

CUMHURİYET KURMUŞ KÖKLÜ BİR SİYASİ PARTİDİR
27 Ekim 2015 - 07:00
CHP Samsun Gençlik Kolları İl Başkanı Burak Bulgurcuoğlu, ”Cumhuriyet Halk Partisi geçmişi ile övünen geleceğe umutla bakan, bir cumhuriyet kurmuş köklü bir siyasi partidir. Demokrasinin temellerini atan ve Türkiye Cumhuriyeti devletinde bugünkü övünülen devrim niteliğindeki adımları atan bir zihniyetin siyasete dökülmüş bir uzantıdır” dedi.
Türk siyasi tarihinde acı örnekleriyle mevcut olan suikastlar, saldırılar ve yasal olmayan her türlü oluşumlar görmüş geçirmiş bir parti olduklarını vurgulayan CHP Samsun Gençlik Kolları İl Başkanı Burak Bulgurcuoğlu,” gece saatlerinde genel merkezimize yapılan hain bir terör saldırısı ile karşı karşıya bulunmaktayız” dedi.
ŞU HİÇBİR ZAMAN UNUTULMAMALIDIR
Cumhuriyet Halk Partisi’ni kuruluşundan bugüne hiç bir gücün yıkamadığını belirten Samsun Gençlik Kolları İl Başkanı Bulgurcuoğlu,” Ne askeri darbeler, ne hükümet baskıları, ne de faşizan yönetimler. Bu ulu çınar daima ayakta kalmıştır. Bugün yaşanan terör saldırısı Cumhuriyet Halk Partisine değildir, bugünkü saldırı 81 il örgütüne, kadın ve gençlik örgütlerinedir. Bugünkü terör saldırısı milyonlarca üyelerimize, oy veren seçmenlerimizedir. Şu hiçbir zaman unutulmamalıdır, sizin silahlarınız varsa bizim kalemimiz var. Siz kalleşçe arkadan vurmayı bilirsiniz, biz yüreklice meydanlarda dövüşmeyi. Siz dar çerçevede mutlu olursunuz, biz sokaklarda halkımızın yanında” diye konuştu. 
SALDIRI OLDUKÇA MANİDAR NİTELİĞİNDEDİR
Genel Merkezimizin önündeki bu elim saldırı aslında Cumhuriyet Halk Partisi’nin yürekli militanlarının kalbine sıkılmış bir kurşun olduğunu ifade eden Bulgurcuoğlu,”  Devlet ve emniyet güçleri Türkiye’nin en köklü ve ikinci siyasi partisi olarak halk oyunu almış bir oluşuma yapılan bu haince tertibin faillerini bir an önce adaletin önüne çıkaracaklarını umuyorum. Cumhuriyet Halk Partisi’nin öneminin bu derece arttığı son günlerdeki yapılan saldırı oldukça manidar niteliğindedir, Cumhuriyet Halk Partisi diğer siyasi partiler gibi İçişleri Bakanlığına verilmiş bir dilekçe ile kurulmamıştır, CHP savaş meydanlarında kan döken bir zihniyetin kurduğu bir yapıdır” dedi. 
GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİ PAYLAŞIYORUM

CHP Gençlik Örgütlerinin Genel Sekreter Yardımcısı ve Samsun Gençlik Örgütü İl Başkanı olarak mensubu olduğum, ailemden miras partimize yapılan bu çirkin ve menfur saldırıyı kınadıklarını söyleyen Samsun Gençlik Kolları İl Başkanı Burak Bulgurcuoğlu,” Tüm camiamıza geçmiş olsun dileklerimi paylaşıyorum. Ayrıca olay esnasında acilen genel merkezin önünde toplanan Ankara Gençlik Örgütümüze de ayrıca teşekkür ediyorum, genel merkez emanetine sahip çıktıkları için” diye konuştu.
Köksal ÖNER

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum