Cumhurbaşkanı Erdoğan Kongreye Telefon İle Katıldı

AK Parti Samsun İl Başkanlığı'nın bugün düzenlediği kongre çalışmalarına Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sözleri damga vurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kongreye Telefon İle Katıldı
19 Eylül 2020 - 20:23
Cumhurbaşkanı Erdoğan, telefonla katıldığı Vezirköprü İlçe Kongresi'nde "Samsun'a çok güveniyorum" diye konuştu.
Cumhurbaşkanı'yla Telefon Bağlantısı
AK Parti Samsun İl Başkanlığı, bugün gerçekleştirilen Vezirköprü ve Lâdik kongreleri ile toplamda 16 ilçenin olağan kongresini tamamlamış oldu. Her iki ilçede de mevcut başkanlar tek liste ile girdikleri seçimlerde güven tazelediler.
Saat 10:00'da başlayan Vezirköprü 7. Olağan İlçe Kongresi'ne katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Genel Merkez Teşkilat Başkanı ve İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir, konuşmasına başlarken Cumhurbaşkanı Erdoğan'la bir telefon bağlantısı gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerini kongre alanında bulunan delegelere ve partililere dinleten Başkan Kandemir'in bu anlamlı hareketi büyük alkış aldı.
Samsun'a Çok Güveniyorum
Kongreye katılan hazirunu selamlayarak konuşmasına başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, gerçekleşen kongrenin hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının Samsun'a güven duyduğunu belirttiği bölümünde şunları kaydetti; "31 Mart yerel seçimlerinde aldığı oy oranı ile Türkiye 3. olan Vezirköprü teşkilatımıza güveniyorum. Ana kademe teşkilatımıza güveniyorum. Kadın Kolları teşkilatımıza güveniyorum. Gençlik Kollarımıza güveniyorum. Hele hele Vezirköprü ile beraber Samsun teşkilatımıza çok daha fazla güveniyorum."
Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni dönem üye çalışmaları kapsamında da öne çıkan Samsun'a duyduğu güveni yineleyerek, Samsun'un kendisine yakışır başarılara imza atmaya devam edeceği inancında olduğunu belirtti.
Kongre Süreci Sona Eriyor
Yarın gerçekleşecek olan Tekkeköy kongresi ile ilçe kongreleri takvimini tamamlayacak olan AK Parti Samsun İl Başkanlığı bu haftaya 14 ilçe kongresini tamamlayarak girmişti. Bugün gerçekleşen 2 ilçe kongresi ile tamamlanan ilçe kongresi sayısı 16’ya çıkmış oldu. Vezirköprü'de Mehmet Kurt İle Devam
Pandemi tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kurallarına azami önem gösterilen günün ilk kongresinde mevcut başkan Mehmet Kurt, yeniden Vezirköprü İlçe Başkanı oldu. Kurt'un yönetiminde şu isimler yer aldı;
Asıl Liste:
Ali Faik Çamurcu
Mustafa Ceyhan
Necmi Sağlam
Adem Görel
Zekeriya Düşünmez
Nail Çatal
Asime Yılmaz
Ahmet Altunay
Ayşe Pınar Akpınar
İsmail Şahin
Şeyma Çalışkan
Murat Uçak
Haşim Aruç
Özge Nur Döner
Bekir Kurtoğlu
Cemal Sarmusak
Hafize Edis
Hıdır Eş
Murat Gül
Yedek Liste:
İbrahim Çalışkan
İbrahim Topal
Recep Özata
Metin Çelebi
Kurtça Demir
Emin Karakaya
Ahmet Yılmaz
Celal Ün
Elif Soylu
Cemile Doruk
Ladik'te Recep Dirican İle Devam
Lâdik’te ise mevcut başkan Recep Dirican başkanlığında ve açık havada gerçekleşen kongrede Başkan Dirican kullanılan bütün oyları alarak yeniden ilçe başkanı oldu.
 Dirican'ın yeni dönem yönetim listesi de şu şekilde gerçekleşti;
Asıl Liste:
Zeynep Ekiz
Emine Yolcu
Anıl Maden
Yusuf Kayan
Halit Altuntaş
Nevzat Polat
İbrahim Benli
Ahmet Güçlü
Ali Ömür
Uysal Arıkan
Azmi Sancak
Yağmur Çaloğlu
Engin Bayraktar
Turan Topsakal
Yedek Liste:
Halil İbrahim Akdemir
Murtaza Yangıncı
Celal Çobanbaşı
Selim Çaloğlu
Adil Çiçek
Hakan Baştan
Tuğba Soylu
Ömer Nadir Koca
Kongrelere Yoğun İlgi
Gerçekleşen kongrelere; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Genel Merkez Teşkilat Başkanı ve Trabzon Milletvekili Erkan Kandemir; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Çevre Şehir ve Kültür Başkanı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan; AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, Karadeniz Bölge Koordinatörü ve Rize Milletvekili Muhammet Avcı; AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, Samsun Milletvekilleri Fuat Köktaş ve Orhan Kırcalı; Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, il yürütme ve yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve ilçe belediye başkanları, ilçe kadın ve gençlik kolları başkanları ve yönetimleri, Cumhur İttifakı MHP ilçe başkanları ve yönetimleri, diğer siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, geçmiş dönemde her iki ilçe teşkilatında görev yapan çok sayıda teşkilat mensubu ve delegeler katıldı.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum