COVİD-19 Salgınına Yenik Düştüler!...

Samsunspor Kulübü Divan Kurulu Başkanı Sadi Subaşı Yaptığı açıklamada; Samsunspor Camiası olarak acı günler yaşıyoruz. Son bir hafta da Covid-19 salgını camiamızın sevilen insanlarını birer birer bizlerden koparttı.

COVİD-19 Salgınına Yenik Düştüler!...
05 Aralık 2020 - 16:58 - Güncelleme: 05 Aralık 2020 - 19:34
Sadi Subaşı sözlerine şu şekilde devam etti; Önce eski futbolcumuz ve takım kaptanlarımızdan Kemal Dikmen, ardından Samsunspor’un her ekonomik sorun yaşadığında desteğini esirgemeyen ve hayırseverliği ile tanınan Samsun Sanayisinin çok önemli bir ismi olan Cemal Yeşilyurt, daha sonra da Sayın Emin Kar ve Sayın Mehmet Bank’ın Başkanlık dönemlerinde Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Samsunluların çok sevdiği ve hayırseverliği ile tanıdığı isim Recep Hun,  son günde de Kadıköyspor’un sevilen ismi ve teknik adamlarından Güven Gümüşdağ Covid-19 nedeniyle aramızdan ayrıldılar.
Bu arada kulübümüzün Başkanı Sayın Yüksel Yıldırım ve Başkan yardımcısı Sayın Mustafa Erkanat da İstanbul’da Covit-19 nedeniyle tedavi görmektedir. Sayın Başkanımıza ve yardımcısına acil şifalar, rahmetli olan değerli dostlarımıza rahmet, ailelerine ve Samsunspor Camiasına sabır diliyoruz.  
Samsunspor Divan Başkanlık Kurulu Adına Ecz. Sadi Subaşı

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum