Corona Kâbe'de Üreyip ya da Üretilmedi!

Saadet Partisi İl başkanı Temel Armutçu, Yüz yıllardır İslam dinini korumak adına ya da şeytanın vesvesesi ile tarih boyu aldığımız bazı kararlar acayip, anlamsız ve yanlıştır.

Corona Kâbe'de Üreyip ya da Üretilmedi!
14 Mayıs 2020 - 14:28
Özellikle son yüzyılın ilk çeyreği biz Müslümanlar için  hiç de iç acıcı değildir. Şuan içinde bulunduğumuz pandemi sürecinde, en büyük yanlış ve tezat, AVM'lerin açılarak, CUMA namazlarının ise hala yasak tutulmasıdır...
Müslüman camiye en temiz şekliyle disiplin içinde girer AVM’ye ise istediği gibi girer.
Dünyada tüm bilim adamlarının ortak uyarısı; Coronadan korunmanın en önemli kuralı, temizlik (hijyen) ve  fiziksel mesafedir.
Lütfen, ey güzel ve özel idarecilerimiz!
Dünya insanlığına dayatılan yanlış bir algıyı ortadan kaldırmak size düşer.
Corona = Dinsizlik değildir ve Corona Kâbe’de üreyip ya da üretilip tüm dünyaya yayılmamıştır.
Bir Müslüman olarak iyi niyetle teklifimdir. Fiziksel mesafe kuralları içinde, pandemi kurullarının belirleyeceği açık alanlarda,( Birçok Cami’nin bahçesi buna müsait)  CUMA namazları kontrollü bir şekilde kılınsın...
Normalleşme sürecine girdiğimiz şu günlerde, Toplumun %99 unun Müslüman ve bu nüfusun da yaklaşık %70 inin cuma namazı kıldığını düşünürsek; Cuma namazı gibi önemli bir meseleyi bir an evvel çözüme bağlamanız elzemdir.
Eğer Cuma namazı meselesini de Müslümanların menfaatine çözüme ulaştırırsanız, siz idarecilerimiz olarak pandemi sürecindeki başarılarınızı da, en güzel ifadeyle, taçlandırmış olursunuz.
"Bu da bir nevi Yaradan’a şükrünü bildirmek olur".
Tedbiri alarak takdiri Allah'a bırakmak, biz Müslümanların en önemli görevlerindendir.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum