ÇOCUKLARIMIZ GELECEĞİMİZİ YÖNETECEKTİR

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, “Eğitime önem veriyorum

ÇOCUKLARIMIZ GELECEĞİMİZİ YÖNETECEKTİR
14 Aralık 2017 - 10:49
Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, “Eğitime önem veriyorum. Her fırsatta ilçede ki okulları ziyaret ediyorum Okul müdürleri, idareciler, öğretmenler ve öğrencilerle beraber oluyorum. Okulların çeşitli etkinliklerine de katkı yapıyoruz. Bahçe ve çevre düzenlemelerine yardımcı oluyoruz, Son olarak Kanberli-İlyaslı ilk ve Ortaokullarını ziyaret ettik” dedi.
Başkan Şahin’i Kamberli-İlyaslı İlkokul Müdürü Emrullah Atalar ve Ortaokulu Müdürü Ramazan Özdemir karşıladı. Ziyarette Başkan yardımcısı ve Mali Hizmetler Müdürü Fikret Vatansever, Basın Halkla İlişkiler Müdürü Ramazan Yaman, İlyaslı Mahallesi Muhtarı Dursun Çağlayan hazır bulundu. Başkan Şahin, daha önce de okul öğrencilerine “Ayla” filmini izlettirmişti. Başkan Şahin, öğrenci ve öğretmeleri sınıflarında ziyaret ederek filmle ilgili düşüncelerini sordu. Ardından Bafra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret ette okul Müdürü Mustafa Hatipoğlu karşıladı. Öğretmenler odasında öğretmenlerle buluştu. İlçe meselelerini istişare ederek gerçekleştirilen projeler üzerine konuştu. Son olarak Bafra Fen Lisesinin Öğretmenler odasında öğretmenlerle bir araya gelerek, öğretmenlerle fikir alış-verişinde bulundu. Daha sonra okulun geçtiğimiz gün açılışı yapılan Z Kütüphanesini ziyaret etti.
BAYRAĞIMIZI SONSUZA KADAR KORUYACAK, DALGALANDIRACAK
Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada, “Çocuklarımız bizlerin ve ülkemizin geleceğidir. Çocuklarımız devletimizin ve Cumhuriyetimizin kurucusu olan Büyük Önder Atatürk’ün hedef gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine erişmek ve geçmek için daha ileri ve en önemli adımları atacak nesillerimizdir. Çocuklarımız demokrasimizi, Cumhuriyetimizi, ülkemizin bölünmez bütünlüğünü, cennet vatanımızı ve şanlı bayrağımızı sonsuza kadar koruyacak, dalgalandıracak ve yaşatacak kahramanlarımızdır. Çocuklarımız barış, kardeşlik ve sevginin temsilcileri,  milli ve manevi değerlerimizin savunucuları, geleceğimizin mimarları ve yüksek ideallerin sahipleri olacaktır. Bizim çocuklarımız ülkemizin ve dünyanın geleceğini yönetecektir” diye konuştu.
GÖREVLERİNİZİ YAPMALI VE YAPILMASINI SAĞLAMALIDIR
Çocuklara nasihatlerde bulunan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin “Çocuklarımız yönetici, siyasetçi, meslek erbabı, sanatkâr, sanatçı, iş adamı ve bürokrat olarak mesleklerinde ve hayatın her alanında çalışkanlığın, iyiliğin, dürüstlük ve adaletin sahipleri olmalı ve bu anlayışlar içeresinde görevlerinizi yapmalı ve yapılmasını sağlamalıdır.  Ben onlara inanıyor ve güveniyorum. Çocuklarımızda kendilerine inanmalı ve güvenmelidir ”dedi.
Köksal ÖNER

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum