ÇOCUKLARA SPOR KURSLARI!

Salıpazarı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Fatih Sağlam,” Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle ilçemizdeki çocuk ve gençlerimizi açacağımız yaz spor okulunda bir araya getireceğiz” dedi

ÇOCUKLARA SPOR KURSLARI!
22 Haziran 2016 - 11:31
3Salıpazarı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Fatih Sağlam,” Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle ilçemizdeki çocuk ve gençlerimizi açacağımız yaz spor okulunda bir araya getireceğiz” dedi.
TATİLLERİNİ SPOR YAPARAK VE EĞLENEREK GEÇİRECEK
İlçe Müdürlüğü’nün, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle sosyal ve sağlıklı nesillerin inşası için başlatıldığını hatırlatan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Fatih Sağlam,” Yaz spor okulları ile öğrenciler, tatillerini spor yaparak ve eğlenerek geçirecek. Çocukların sağlıklı ve tam donanımlı bireyler olarak yetişmesine katkı sağlamak adına projeler geliştiren Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğümüz, okulların tatil olması ile birlikte yüzlerce çocuk ve gençlerimize spor eğitimi verecek” diye konuştu.
1AÇILIŞINI PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 15.00 ‘DE YAPACAĞIZ
Yaz Spor  Okullarının güreş, taekwondo, boks, masa tenisi, futbol, basketbol, voleybol, cimnastik, bocce, atletizm, bisiklet olmak üzere 11 branşta düzenleneceğini ifade eden Müdür Sağlam, ”Ayrıca kurum bünyesinde gitar ve piyano  kurslarına da kayıtlarımız devam ediyor. Verilecek eğitimlerin açılışını Pazartesi günü saat 15.00 ‘de yapacağız. Yaz Spor Okuluna kayıt yaptıran çocuk ve gençlere Gençlik ve Spor Bakanlığı, Salıpazarı Belediyesi ve Susoy Ticaret tarafından tişört dağıtılacak. Çocuk ve gençlerimize bu güzel imkânları hazırlayan Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç başta olmak üzere Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Güven Özyurt ile Salıpazarı Kaymakamız Sayın İskender Çolak ve Belediye Başkanımız Sayın Halil Akgül’e teşekkür ediyorum” dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum