ÇİFTLİK İÇİN EL ELE VERDİLER…

Çiftlik Caddesi Koruma ve Güzelleştirme Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Çiftlik Mahallesi Muhtarı Fatma Aksoy’la bir araya gelerek caddenin sorunlarını masaya yatırarak çözüm yolları aradı

ÇİFTLİK İÇİN EL ELE VERDİLER…
03 Şubat 2015 - 19:58
Çiftlik Caddesi Koruma ve Güzelleştirme Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Çiftlik Mahallesi Muhtarı Fatma Aksoy’la bir araya gelerek caddenin sorunlarını masaya yatırarak çözüm yolları aradı.

Çiftlik Caddesi Koruma ve Güzelleştirme Derneği Cihat Karahan, caddenin sorunlarının bir an önce çözülmesi için esnafın birlikte hareket etmesi gerektiğini söyledi. Çiftlik Mahallesi Muhtarı Fatma Aksoy da muhtarlık olarak mahallelinin sıkıntılarının çözümü konusunda her türlü çabayı göstereceklerini ifade etti.

MUHTAR AKSOY DA KATILDI

Salı günler bir araya gelerek Çiftlikle ilgili yapılması gerekenleri tartışan dernek yöneticilerine, mahalle muhtarı Fatma Aksoy da katıldı. Roxo Kafe’de gerçekleşen toplantıda Çiftliğin en temel meselesinin otopark eksikliği olduğu vurgulanarak, insanların alışveriş merkezlerine kaçışının asıl nedeninin araçlarının rahat park etmeleri olarak belirlendi.

ÇİFTLİK TEK DÜKKÂN OLSUN

Toplantıda söz alan Dernek Başkanı Cihat Karahan, "Belediyeden her şeyi bekleyemeyiz; Çiftlik Caddesi üzerindeki bankların temizliğine biz el atalım. ‘Çiftlik AVM’ tişörtleri giyen çalışanlarımız caddede temizlik yapsın. Her esnaf kendi dükkânın önündeki ağaçla ilgilensin. Böyle da güzel olur. Her esnaf kendi dükkânına tente yaptırsın, yağmurlu havalarda Çiftlik AVM'de gezen vatandaşlar o tentelerin altında ıslanmadan yürüsün. Bu tenteler tek bir standartta yapılırsa Çiftliğe de ayrı bir hava verir" dedi.

DÜKKÂNLAR BOŞ DURUYOR

Başkan Karahan, dükkân sahiplerini kiraları belirleme korusunda çok acımasız olduklarını belirterek,  "Dükkân sahiplerinin kiralarda çok acımasız davranıyor. Artık eskisi gibi para kazanma dönemi bitti. Fakat dükkân sahipleri mazeret dinlemiyor. Bu nedenle Çiftlikteki birçok dükkân boş olarak duruyor” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum