CHP'li Müdürden 'AHLAKSIZ TEKLİF'

Samsun’un Atakum Belediyesinde taciz skandalı!

CHP'li Müdürden 'AHLAKSIZ TEKLİF'
01 Ağustos 2019 - 19:11
Samsun’un Atakum Belediyesinde taciz skandalı!...
Eski CHP Atakum İlçe Başkan yardımcısı olduğu ve halen CHP’li Atakum Belediyesinde Cenaze İşleri Müdürü olarak görev yapan şahsın, belediye çalışanı olan bir kadın personele yaptığı iddia edilen ahlaksız teklifi yargıya taşındı.
Söz konusu şahsın tacizlerine maruz kaldığını iddia eden kadın Samsun Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundu. Mağdur belediye çalışanı, kendisine gönderilen mesajları da şikâyet dosyasına ekledi.
Evli ve çocuk sahibi olan mağdur kadın ifadesinde; “Belediyede işe başladığımda temizlik personeliydim. Sonra beni söz konusu şahsın yanına görevlendirdiler. İlk bir ay sorun yoktu. Sonra bana ahlaksız bir teklif ile geldi. Sonra da beni “Benimle günlük apart eve geleceksin, beni tatmin edeceksin. Yoksa seni temizlik işleri müdürlüğüne gönderirim, sokak süpürürsün” diyerek defalarca tehdit etti.
Belediye Başkanı Cemil Deveci yönetimindeki belediyede şikâyetini ilgililere ilettiğini, bu şikâyetinin ardından da söz konusu şahsın tehditlerine maruz kaldığını ifade eden mağdur kadın, “Şikâyetimi belediye yöneticisi Şeref Aydın’a ilettim. Bana, ‘sen git biraz dinlen’ dedi. Sonra da o şahıs bana ‘Seni aparta çağırdığımı nasıl ispatlayacaksın, sana mı inanırlar bana mı? Sana kim inanır kızım, kim?’ şeklinde mesajlar attı. Bu mesajları da savcılığa sundum” ifadelerini kullandı.
Eski CHP Atakum İlçe Başkan Yardımcısı olan ve halen Atakum Belediyesinde Cenaze İşleri Müdürü olarak görev yapan şahısla alakalı Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlattı.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum