CHP'DEN BİR DİZİ BAYRAM ZİYARETLERİ

CHP Samsun İl Başkanı Av

CHP'DEN BİR DİZİ BAYRAM ZİYARETLERİ
06 Temmuz 2016 - 17:47
7- Boş kalıp haberCHP Samsun İl Başkanı Av. Tufan Akcagöz, Samsun Milletvekilleri Hayati Tekin ve Kemal Zeybek ile birlikte CHP Vezirköprü, Havza, Kavak, Ladik ve Asarcık İlçe örgütlerinin bayramlaşma törenlerine katıldı.
Samsun'da bir şeylerin döndüğünü ve bunun halktan saklandığını düşündüklerini ifade eden Akcagöz, "Yetkililere soruyoruz. Emniyet Müdürlüğü önündeki bariyerli tedbir, terörden korunmak için midir? Açıkça görünüyor ki, bu sorunun yanıtı 'evet' tir. Peki, Emniyet bu tedbirleri neden alır? İş bu raddeye gelmişse şayet, millet kendisini nasıl koruyacaktır? Emniyet, istihbarat çalışması yapmakta zayıf kaldıkça, daha büyük sıkıntılara maruz kalacağımızı düşünüyorum" dedi.
7- Boş kalıp haberTürkiye'nin iyi idare edilmediğini belirten CHP Samsun İl Başkanı, "Bir gün başka diğer gün başka konuşuyorlar. Dün düşman olduklarıyla el pençe divan; bugün dostluk köprüleri kuruyorlar. Dış politika böyle mi idare edilir? Anlık tepkilerle oluşturulan politikalar, milyarlarca dolar zarar olarak size geri döner. Madem haklıydınız, şimdi neden çark ettiniz? Peki, sizin bu beceriksiz politikalarınızın cezasını kim ödeyecek? Tabi ki millet" diye sözlerine devam etti.
Daha sonra ilçe başkan ve yöneticileri ile bayramlaşan Akcagöz, partililerle bir süre sohbet etti.
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum