CHP Samsun'dan Üye Hareketi

CHP Samsun İl Başkanlığının başlatmış olduğu üye güncelleme çalışması ile 17 ilçesinde kayıtlı üyelerin tamamını kurulan ekiplerle birebir evlerini ziyaret edip bilgilerini güncelleyip Türkiye'yi bekleyen seçim döneminde saha çalışmalarında görevlendirilmek üzere üyelerini katkı vermeye davet etti.

 CHP Samsun'dan Üye Hareketi
03 Ocak 2022 - 17:46
Söz konusu çalışma programı ile ilgili basın açıklaması yapan Fatih Türkel;
“Bu çalışma ile üyelerimizin sistemimizde kayıtlı olan bilgilerini güncellerken arkadaşlarımız üyelerimizi birebir evlerinde ziyaret ediyor, hallerini hatırlarını soruyor özellikle ülkemizin içinde bulunduğu bu ekonomik buhranla ilgili fikir alışverişinde bulunuyor ve saha çalışmaları ile ilgili üyelerimizden katkı , destek taleplerimizi iletiyorlar. Söz konusu çalışmaya öncelikli olarak Atakum ilçemizden başladık.
Mükemmel etkileşimlerle ve net bir azimle tüm üyelerimiz katkı vermek için hazır olduklarını bildirdiler. İnşallah 17 ilçemizde üye kayıtlarımız  devam ederken  yine üye  güncellemelerimiz devam edecek. Başta üyelerimizin  katkıları ve Samsunlu hemşerilerimizin teveccühü ile halkın iktidarını hep birlikte kuracağız” dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum