Reklam
Reklam
Reklam

CHP Sahaya Çıktı...

CHP'den dev saha çalışması. CHP Samsun İl örgütü 80 günde 203.500 haneyi ziyaret edecek.

Reklam
CHP Sahaya Çıktı...
25 Kasım 2022 - 18:35
Reklam
CHP Samsun İl Başkanlığı'nın başlatmış olduğu saha çalışması programı kapsamında 2 aydır ilçe danışma kurulları toplantıları düzenlenip proje üyelere ve gönüllülere anlatılmış saha  çalışma grupları oluşturulmuş idi.
Bugün saat 11.00'da Atakum İlçe başkanlığı önünde yapılan basın açıklaması ile 17 ilçe ile birlikte eş zamanlı olarak “80 günde devri alem” projesi başladı. Proje kapsamında Samsun'da 407,466 hanenin ilk etapta 203.500'ü ziyaret edilip seçmenlerin beklentileri sorunları dinlenip  CHP'nin aile destekleri sigortası anlatılacak.
Düzenlenen basın toplantısında CHP İl Başkanı Fatih Türkiye'nin yapmış olduğu konuşmada AKP yıllardır yoksulluğu fakirliği önce yaratıp sonra sömürüyor . Faiz sebep enflasyon sonuç garabetinden sonra asgari ücretli emekli emekçi esnaf ortaya çıkan enflasyon altında inim inim inledi kaybetti. Dün Cumhurbaşkanı çıktı faizi tek haneli rakama düşürdük dedi enflasyonun %89 olduğunu söylemedi faizi %9'a düşürdük derken bankaların %25 ile vatandaşa para sattığını söylemedi. 2020 yılında bankalar 100 milyar TL kar açıklarken 2021 yılında karları  550 milyar TL'ye çıkmış. Asgari ücretliyim 2020 yılında 2300 ekmek alabilirken bugün 1375 ekmek alabiliyor hiç oralı olan yok. Biz yoksulluğu kökünden ortadan kaldırmak isterken AKP yıllardır yoksulluğu yönetiyor. Tam böyle bir dönemde Samsun'da 407.466 hanenin CHP örgütleri olarak 1. periyotta 80 günde 203.500'ine girerek hemşehrilerimize yoksulluk sizin kaderiniz değildir diyeceğiz. Hemşerilerimize yanınızdayız diyeceğiz ve yoksulluğu bitirecek aile destekleri sigortamızı hemşerilerimizi anlatacağız. Biz sokağa  oy istemeye değil kucaklaşmaya, hemşehrilerimizin dertlerini dinlemek için çıkıyoruz. Biz CHP olarak hanede ilk defa oy kullanacak seçmeni engelliyi evinde tek yaşayan kadın ya da erkeği hanede kaç seçmen varsa isim isim bütün detayları biliyoruz. Projelerimiz kapsamında gerekli kontrolleri de yapmış olup halkın iktidarına hemşirelerimizle birlikte  yürümeyi hedefliyoruz.

 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum