CHP Karadeniz Masası Toplantısı Samsun'da Yapıldı

CHP Karadeniz Masası Samsun Toplantısı Bölge Koordinatörü Kastamonu Milletvekili Parti Meclis Üyesi Hasan Baltacı’nın katılımı ile Samsun’da yapıldı.

CHP Karadeniz Masası Toplantısı Samsun'da Yapıldı
12 Ocak 2022 - 16:40
CHP Karadeniz Masası Samsun Toplantısı Bölge Koordinatörü Kastamonu Milletvekili Parti Meclis Üyesi Hasan Baltacı ile CHP Parti Meclis Üyesi Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, CHP İlçe Başkanları, İlçe Başkan Yardımcıları, İl-İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarının da katılım ile toplandı. 
Toplantıda CHP'nin Samsun'da tamamlamış olduğu sandık görevlileri ve önümüzdeki süreçte ki gerçekleştirilecek saha çalışmaları, CHP'nin oyunun düşük olduğu mahalleler ile sokaklarda yapılacak çalışmalar masaya yatırıldı. İlçe Başkanlıklarının çalışma karneleri değerlendirildi ve saha çalışmaları ile ilgili önümüzdeki 2 ayın programları yapıldı.

Yapılan toplantı ile ilgili açıklama yapan CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel; Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak veriye dayalı sokak sokak köy köy Samsun'u masaya yatırıp bilimsel veriler ışığında oy geçişlerinden oyumuzun düşük olduğu mahalleler de dâhil olmak üzere stratejimizi belirledik. Göreve geldiğimiz günden beri olduğu gibi Samsun'da kendimizi anlatamadığımız bize mesafeli duran Cumhuriyet Halk Partisi'ne oy vermemiş hemşerilerimize dair saha ve sokak çalışmalarımızı artırarak sürdürmeye devam ediyoruz.   Biz özellikle vatandaşımızın hemşerilerimizin bu zor günlerinde gece gündüz İl  – İlçe yönetimleri Kadın, Gençlik Kollarımızla ve   vatandaşımıza dokunuyoruz zor günlerinde yanında oluyoruz.. Cumhuriyet Halk Partisi'nin çözüm önerilerini projelerini vatandaşımıza anlatmaya devam edip İnşallah hemşerilerimizle Samsun’da birlikte başaracağız dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum