CHP İl Danışma Kurulu Toplandı

Atakum Belediyesi’nin Vedat Türkali Kültür Sanat Merkezinde gerçekleşen toplantıda; CHP Samsun Milletvekilleri Neslihan Hancıoğlu ve Kemal Zeybek- İl Başkanı Fatih Türkel, İl yönetim kurulu üyeleri, CHP 17 İlçe Başkanları, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, İl Kadın Kolu Başkan Vekili Hava Karabulut, Gençlik kolu başkanı Öykü Özkan, Büyükşehir Meclis üyeleri Hasan İpek, Atilla Tekcan, Emre Özyar, önceki dönem İl başkanları, Kurultay Delegeleri, Disiplin Kurulu üyeleri hazır bulundu.

CHP İl Danışma Kurulu Toplandı
28 Haziran 2021 - 08:08
Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından faaliyet raporu sunumu ,Mali rapor ile devam etti.
Toplantıda açılış konuşmasını gerçekleştiren Fatih Türkel, Pandemiden dolayı uzun süredir yapamadıkları danışma kurulu toplantılarını hem salgının seyri, hem de parti tüzüğünün 30. nolu maddesi ve yönetmelik hükümlerine göre gerçekleştirmeyi hedeflediklerini söyledi. Büyüklerimizin önerilerini ve eleştirilerini dinledik. Halkın iktidarı için projelerimizi yol haritamızı güncelledik. Emek veren güç katan tüm örgütümüz’ e şükranlarımızı sunuyorum.  Öncelikle bu pandemi sürecinde çok değerli partililerimizi kaybettik, Gençlik kolu başkanımızı Furkan Demir, çok değerli abimiz Müşfik Veysel Erdoğan’ı, Salıpazarı ilçe başkanımız Mustafa Aydoğdu’yu ve daha nice büyüklerimizi tanıdıklarımızı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Zor koşullarda pandemi sürecinde çalışmalar yapıyoruz mücadelemizi veriyoruz. Partimizi nasıl daha ileri götürebiliriz bunu konuşacağız, önceki dönem il başkanlarımızın desteğini partili büyüklerimizin desteğini ve fikirlerini öğrenmek isteriz. Büyüklerimizin önerilerini ve eleştirilerini dinledik. Halkın iktidarı için projelerimizi yol haritamızı güncelledik. İlçe Başkanlarımızın özverili çalışmalarıyla seçime doğru tüm eksiklerimizi gidereceğiz, Örgüt olarak yönetim kurlu üyelerimizle ilçe başkanlarımızla partili değerli büyüklerimizle elimizi taşı altına koyduk, koymaya da devam edeceğiz. Emek veren güç katan tüm örgütümüz e şükranlarımızı sunarız.
Parti meclisi üyesi ve Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu; “Hepimizin bildiği gördüğü ve yaşadığı üzere ülkemiz siyasal anlamda kritik bir eşikten geçiyor. 19 yıllık yıkım sürecinin failleri için yolun solu geldi, Kurdukları sistemin çarkları artık kendilerini öğütüyor. Çıkar ve güç çatışması alevlendikçe bütün karanlık işler ve kirli ilişkiler gün yüzüne çıkıyor. Öbür yanda ekonomi bitik gelecek kaygısı had safhada umut tükendi, vatandaş yeni arayışlarda. Bu noktada partimize büyük bir görev düşüyor. İktidarın sırt çevirdiği vatandaşa Cumhuriyet Halk Partisini tek seçenek haline getirmek zorundayız” dedi sözlerini bağladı.
Milletvekili Kemal Zeybek; “Siyaset zor, zor olduğu kadarda kolay bir iş. Partim yeteri kadar oy alamadığı dönemde eleştiriler alıyor, örgüt olarak birlik beraberlik içinde kırmadan dökmeden birlikte gelecek için çalışmalıyız” dedi
Danışma kurulunda katılımcıların konuşması sonrasında Önceki dönem İl başkanlarına plaket verildi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum