CHP İktidarının Öncüsü Kavak Olacak...

Samsun CHP Milletvekili aday adayı Atıf Tomrukçu, önseçim çalışmaları sürecinde gittiği Kavak ilçesinde partili dostlarıyla parti binasında bir araya geldi

CHP İktidarının Öncüsü Kavak Olacak...
08 Mart 2015 - 15:21

Samsun CHP Milletvekili aday adayı Atıf Tomrukçu, önseçim çalışmaları sürecinde gittiği Kavak ilçesinde partili dostlarıyla parti binasında bir araya geldi. Kavak CHP İlçe Başkanı Recep Bektaş, aday adayı Atıf Tomrukçu’nun konuşmasından önce kısa bir konuşma yaparak Atıf Tomrukçu’yu parti üyelerine tanıttı.


Kavak CHP İlçe Örgütü Başkanı Recep Bektaş konuşmasında şunları ifade etti. “Değerli yol arkadaşlarım, ilçe yönetimindeki mesai arkadaşlarım; Aday adayımız; Atıf TOMRUKÇU; hepimizin yakından tanıdığı, Çok çalışkan, devrimci, emekçi, kendini halkımızın mücadelesine adamış ve bundan sonra da aynı mücadeleyi mecliste bizim adımıza, bizim vekilimiz olmanın bilinci içinde, insan hakları, aş, iş, emek, milli gelirin adil dağıtılması, işkencelerin olmadığı insanlık onuru için, fikir özgürlüğü için, çocuklarımızın gaz fişekleriyle ölmemesi için, sendikal haklar mücadelesi için var gücüyle çalışacağına inandığımız bir arkadaşımızdır.


BİZ TÜM KAVAKLILAR OLARAK DİYORUZ Kİ, CHP İKTİDARININ ÖNCÜSÜ BİZİM İLÇEMİZ KAVAK OLACAKTIR şeklinde konuştu.


Kavak ilçe başkanın konuşmasının ardından söz alan Samsun CHP Milletvekili Aday Adayı Atıf Tomrukçu’ da şunları ifade etti. “Başkanımın beni bu kadar güzel tanıtması esnasında heyecanım daha da arttı, kendisine çok teşekkür ederim. Arkadaşlar önümüzdeki 7 Haziran’da Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimlerine gidiyoruz. Aday adayı arkadaşlarımızın hepsine saygımız sonsuz, özellikle ülkenin bu zor günlerinde elini taşın altına koyan arkadaşlarımızı tüm partililerimiz gibi ben de takdirle karşılıyorum.


Arkadaşlar bu seçimlerde partimizi iktidara taşıyacak doğru insanları seçmemiz çok çok önemli, bu faşist uygulamalarla mücadele edebilecek, Meclis Kürsüsünde sizlerin göğsünü kabartabilecek şekilde bu iktidarı eleştirebilecek bilgi birikimine ve pratiğe sahip, Meclis Komisyonlarında çalışabilecek, Parti disiplininden ayrılmadan Parti programlarını hayata geçirebilecek, doğru insanları seçmemiz gerekmektedir. Önümüzdeki en önemli görev budur. Sizi ziyarete gelen aday adayı arkadaşlarımda bu özellikleri arayın. Siyasi mücadelesini sorgulayın, Samsun’daki sivil toplum örgütlerindeki etkinliğini araştırın, kendinize ne kadar yakın bulduğunuzu sorgulayın,  alacağınız yanıtlar sizi tatmin ediyorsa o zaman doğru yerdesiniz demektir. Gönül rahatlığıyla adayınızı seçersiniz.


Sevgili Kavaklı yol arkadaşlarım bu seçimde, kapı komşumuzdan başlayarak herkesten oy isteyeceğiz. Çok çalışarak bu AKP hükümetinden kurtulacağız. Oy kullanmayan kimseyi bırakmamanız gerekli. Oy kullanmayan CHP seçmenleri oy kullandıklarında zaten biz iktidarı göğüslemiş olacağız. Ben bu mücadelede 41 yıllık siyasi birikimimle maddi ve manevi her türlü bedeli ödemiş biriyim. Bu mücadelemde kimseye boyun eğmedim, kimsenin adamı olmadım,  sadece sizlere güvendim. Bunu en iyi sizler biliyorsunuz. Şimdi de tüm yüreğimle,  sizleri en iyi temsil edeceğim inancıyla yetki istiyorum. Hepinizin sesi olarak, gece demeden gündüz demeden 7/24 beraberce çalışmak istiyorum” dedi.



FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum