CHP Aday Adaylarını Tanıttı

CHP’nin Samsun Milletvekili aday adaylarının tanıtımının yapıldığı Şehit Ömer Halisdemir Kongre salonu tarihinin en kalabalık toplantısına ev sahipliği yaptı. Salona sığmayan Samsunlular, dışarıda kurulan dev ekranlardan aynı coşkuyla içerideki toplantıyı izledi.

CHP Aday Adaylarını Tanıttı
02 Nisan 2023 - 17:28

Samsun- Samsun Milletvekili Aday Adayı’ tanıtımının yapıldığı coşkuyla yapılan toplantısında konuşan CHP İl Başkanı Fatih Türkel net mesajlar verdi. Türkel, “8.500 liralık maaşı müjde diye yutturmaya çalışıp, soğanı 25 liraya çıkaranları, emekliyi açlığa mahkûm edenleri göndermek için geliyoruz. İnancımız tam, kadrolarımız hazır” dedi.
Kurtuluş mücadelesinin başladığı kent olan Samsun’daki Şehit Ömer Halisdemir Kongre Salonu, tarihinin en kalabalık ve coşkulu toplantısına ev sahipliği yaptı. Ağzına kadar dolan salona giremeyen Samsun halkı, dışarıdaki dev ekrandan toplantıyı aynı coşkuyla izledi.
Düzenlenen programa CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, CHP Parti Meclisi Üyesi ve Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu ve Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, ilçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri, partililer ve milletvekili aday adayları katıldı.
Oy verdikleri yoksullaşırken onlar zenginleşti
CHP İl Başkanı Fatih Türkel, “Bugün salonlara sığmadınız. Bugün iktidara olan inancınızla, 14 Mayıs’ta ülkenin çehresinin değişeceğine olan inancınızla, milletimizin yarınlarına olan inancınızla buraya geldiniz. 15 Mayıs'ta gelecek baharın ilk adımı da Atatürk'ün Samsun'a ilk adımı attığı yerde atılmış olacaktır" dedi. Fatih Türkel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 1999 depreminde çadırlara gittiğini hatırlatarak, "Erdoğan o dönem kendisine oy verilmesini istedi. Halk ona yetkiyi verdi. Yolsuzluk, yoksulluk ve yasaklarla mücadele edeceklerini söylediler. Ama bu 21 yılda onlar zenginleşti, oylarını aldıkları insanlar fakirleşti” diye konuştu.
Kuvayi milliye ruhuna ihtiyaç var
Yaptığı konuşmada Atakum belediye başkanı Cemil Deveci bu şehire atılan ilk adımla bizler küllerinden yeniden doğmuş bir milletiz. Kuvayi milliye ruhu ile yıllardır bütün kaybettiklerimizi yeniden yerine koymaya birliğe beraberliğe ve aydınlık bir Türkiye'ye çok az kaldı. Devletin kademelerinde liyakata herkesin hak ettiğini almasına saygılı günler kaldı. 15 Mayıs sabahı Türkiye mutlu ve umutlu bir güne uyanacak dedi.
Birlikte olursak başarırız
Dışarıda kurulu olan platformda konuşan CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun da, “Söylenmesi gereken her söz söylendi. Artık bundan sonra söz değil, çalışmak için sahalarda olacağız. Birlikte olursak başarırız. Doğru şeyler söylüyoruz. İnsanımızı düşünüyoruz. Hepimizin alnı açık, başı dik. Veremeyeceğimiz hiçbir hesabımız yok. Bu haramilere de bu alanları dar edeceğiz. Gidilmedik yer, sıkılmadık el bırakmayacağız.
Samsun’a şampiyonluk çok yakışacak
Artık 14 Mayıs’a kadar durmak yok, yılmak yok. Sözlerimin sonunda Samsunspor’umuza da şampiyonluk yolunda başarılar diliyoruz. Samsun iki zaferi birlikte yaşayacak. Atatürk’ün şehri Samsun’a şampiyonluk çok yakışacak. Yolumuz açık olsun. İktidarımız hepimize kutlu olsun” diye konuştu. CHP’li Seyit Torun, “Halkını düşünen, çiftçisini düşünen bir iktidar yok. Etinden, sütüne bütün tarım ürünlerini ithal ediyoruz. Yazık bu ülkeye. Teknolojide sınıfta kaldık. Sanayiyi bitirdiler. Bir sürü rakamlar verdiler ama hiç birini tutturamadılar.
CHP Samsun Milletvekili aday adayları şu şekilde;
“Abdullah Taşkın, Atila Tekcan, Barış Kaygusuz, Burhan Saral, Dursun Cin, Emircan Kuyumcu, Erhan Demir, Fatih Tok, Göksel Başar, Gülay Deveci, Hayati Tekin, Hayati Tosun, Kemal Zeybek, Mehmet Atalay, Mehmet Özdağ, Melis Kalkavan Erdoğan, Murat Can, Nazan Güneysu, Neslihan Hancıoğlu, Neşe Kangüleç, Nihat Oktay, Nilsu İrem Koçyiğit, Nuri Cömert, Özler Yılmaz, Suat Yıldız, Şevket Özkaya, Şevki Yılmaz, Tarık Cengiz, Tuncay Zorbay, Tuncer Onur ve Yalçın Şensu.”


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum