Cevat Öncü'den 'İlk Baretim' Etkinliğinde Öğrencilere Tavsiyeler

CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, İnşaat Mühendisliği Bölümü 1.sınıf öğrencileri için düzenlenen ‘İlk Baretim’ etkinliğine katıldı. Öğrencilere altın değerinde tavsiyelerde bulunan Öncü, “Mezun olduğunuzda üstleneceğiniz sorumluluğun farkında olarak davranın” dedi.

Cevat Öncü'den 'İlk Baretim' Etkinliğinde Öğrencilere Tavsiyeler
24 Aralık 2023 - 18:57
İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Samsun Şubesi tarafından İnşaat Mühendisliği bölümü 1.sınıf öğrencileri için ‘İlk Baretim’ etkinliği ve meslek yaşamlarında 25, 40, 50 ve 60’ncı yılını dolduran inşaat mühendislerine hizmet belgesi ve plaket sunulması töreni düzenlendi.
İMO Samsun Şube binasında yapılan törene, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, İMO Samsun Şube Başkanı Hüseyin Talak, oda yöneticileri, inşaat mühendisleri ve öğrenciler katıldı.
İMO Samsun Şube Başkanı Hüseyin Talak’ın açılış konuşmasının ardından kürsüye gelen inşaat mühendisi ve CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, ‘İlk Baretim’ etkinliğine katılan öğrencilere, eğitim süreçlerini en güzel ve donanımlı şekilde tamamlamaları tavsiyesinde bulundu. Öncü, “Mutlaka en az bir yabancı dil öğrenerek eğitiminizi tamamlayın. Mezun olduğunuzda üstleneceğiniz sorumluluğun farkında olarak davranın” ifadelerini kullandı.
Törende meslek yaşamlarında 25, 40, 50 ve 60’ncı yıllarını dolduran deneyimli mühendislere mesleğe katkılarından dolayı plaket verildi. Ardından da inşaat mühendisleri tarafından genç mühendis adayları ile deneyimlerini ve anılarını paylaştıkları bir panel düzenlendi. Panelin moderatörlüğünü, İMO Samsun Şubesi bir önceki dönem başkanı ve aynı zamanda Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü yaptı.
Panel sonrası, İnşaat Mühendisliği Bölümü 1. sınıf öğrencilerine ilk baretleri giydirildi. Etkinlik, İMO üyesi ve inşaat mühendisi olan Müfit Güney’in solist olarak katıldığı müzik dinletisi ile sona erdi.


 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum