Çarşambaspor Turladı

TFF 3’üncü Lig 2’inci Grupta mücadele eden ve Türkiye Ziraat Kupası’nda Yeni Altındağspor ile karşılaşan Çarşambaspor, rakibiyle maçın normal süresi 1-1’lik beraberlikle tamamlanınca, penaltılarda rakibini 5-3 yenerek tur atlamayı başardı.

Çarşambaspor Turladı
29 Eylül 2021 - 19:47
Maçtan Sonra Büyük Sevinç Yaşandı
3'üncü Lig 2'inci Grupta mücadele eden ve geçen hafta grup lideri Kuşadası spor ile sahasında karşılaşarak 3-1 mağlubiyetle sahadan ayrıldıktan sonra teknik adam Kenan Yelek ile yollarını ayran Yeşil beyazlı Çarşambaspor Türkiye Kupası eleme ilk maçına yine kendi sahasında hocasından yoksun yedek teknik kadro ile sahaya çıktı.
Ziraat Türkiye Kupası elemeleri ilk turunda karşılaştığı Yeni Altındağspor takımı ile Çarşamba Şehir Stadında karşı karşıya gelen iki takım ilk yarıda üstünlük sağlayamadı ve ilk yarı 0-0 eşitlik bozulmadan soyunma odasının yolunu tuttular. Maçın ikinci yarısında rakip Altındağ spor takımı maçın 77’inci dakikasında kazandığı penaltıyı Ferhat Bozkuş kullandı ve topu ağlara göndererek maçta durum u Çarşambaspor 0 – 1 Altındağspor olarak belirlemiş oldu.  Maç bu şekilde tamamlanacak derken maçın 90+4. Dakikasında Çarşambaspor’lu Fırat Aras’ın vuruşu ile Çarşambaspor:1- 1: Altındağ spor şekline döndürerek maçın uzatmalara gitmesi sağlandı. Maçın uzatma dakikalarında da başka gol olmayınca iki takım penaltı atışlarına gitti. Penaltı atışlarında bu sezon ilk kez Çarşambaspor kalesini koruyan günün başarılı ismi kaleci Akın atılan penaltıların 2 sini kurtarınca Çarşamba spor maçı 5-3 kazanmış oldu ve Türkiye Kupası eleme ilk turunda adını yükselen takım olarak yazdırdı. Yeni Çarşamba Şehir Stadı bayram alanına dönerken şimdi gözler hemen hafta sonu oynanacak maça çevrildi.

Köksal ÖNER
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum