Çarşambalılardan Aldığımız Güçle Durmadan Çalışacağız

AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, ilçe protokol ziyaretleri gerçekleştirip vatandaşlarla buluştu. Başkan Adayı Ender Gür, "İlgi alaka çok büyük. Vatandaşlarımızdan aldığımız bu güçle durmadan yorulmadan çalışacağız" dedi.

Çarşambalılardan Aldığımız Güçle Durmadan Çalışacağız
07 Şubat 2024 - 18:10
AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, gün boyu ilçede ziyaretler ve vatandaş buluşmaları gerçekleştirdi. Yoğun ilgi ile karşılaşan Başkan Adayı Ender Gür, ilk olarak AK Parti İlçe teşkilatının ana kademesi, kadın kolları ve gençlik kollarıyla bir araya geldi.
Bu toplantının ardından Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım'ı ziyaret eden Başkan Adayı Ender Gür ve beraberindekiler, sonrasında ise Çarşamba Ticaret Borsası'na geçti. Burada Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz'la Çarşamba ticaretinin geldiği son durumu hakkında fikir alışverişinde bulunan Başkan Adayı Ender Gür, yoğun programa ara vermeden devam etti.
Talepleri Dinledi Projeleri Anlattı
Çarşamba Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Selahattin Akkuş, yönetim kurulu üyeleri ve oda başkanlarıyla gerçekleşen buluşmadan sonra Ziraat Odası Başkanı Muammer Aydemir ziyaret edildi. Başkan Adayı Ender Gür sonrasında Çarşamba Türk Eğitim-Sen Başkanı Özcan Tonyalı'yı ziyaret etti. Bu ziyaretler sonrası Çarşamba'daki AVM ve caddelerde vatandaş ve esnaflarla görüşen Ender Gür, talepleri dinledi, projelerini anlattı.
Vatandaşların İlgisi Memnun Etti
Çarşambalılara kendisine gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür eden AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, "Seçime 2 aydan az bir süre kaldı. Her saatimizi, tıpkı bundan sonra da olacağı gibi Çarşamba'da geçiriyoruz. Çarşamba protokol ziyaretlerini gerçekleştirdik. Hepsine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederim. Vatandaşlarımızın ilgisi çok büyük. Hepsinden Allah razı olsun. Vatandaşlarımız bize inanıyor, güveniyor, destekliyor. Onlardan aldığımız güçle durmadan, yorulmadan gerçek belediyecilik için çalışıyoruz" dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum