ÇARŞAMBA'DA MÜSABAKALAR DEVAM EDİYOR

Çarşamba Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü tarafında 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Doğu Bölgesin oynana Genç Erkek A Futsal çeyrek final ve fınal müsabakaları tamamladı

ÇARŞAMBA'DA MÜSABAKALAR DEVAM EDİYOR
15 Aralık 2018 - 13:43
Çarşamba Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü tarafında 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Doğu Bölgesin oynana Genç Erkek A Futsal çeyrek final ve fınal müsabakaları tamamladı.
FİNALİŞTLER BELİ OLDU
Bu yıl okul sporları il tertip komitesinin almış olduğu karar doğrultusunda, Çarşamba, Terme, Salıpazarı, Ayvacık doğu ilçeleri okullarının temsilcileri arasında merkez ilçe olarak Çarşamba ilçemizde düzenlenen Genç Erkek A Futsal müsabakalarında toplam 13 okul  katıldı. Genç Erkek A Futsal kategorisi çeyrek final ilk müsabakasında Yıldıray Çınar  Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Ali Fuat Başgil Anadolu Lisesini 2-1 yenerek yarı finale kalan ilk iki takım oldu.
MAÇLAR PAZARTESİ GÜNÜ
Çeyrek final ilk müsabakasında diğer sonuçlar ise söyle: Çarşamba Anadolu Lisesi Bulutoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesini 3  -2 mağlup ederken, Çarşamba Anadolu İmam Hatip Lisesi, Terme Kozluk OVM Fen  Lisesini ‘de 3 1 yenmeyi başardı. Ardında Çarşamba Fen Lisesi ile 175’inci Yıl  Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında geçen müsabaka 3-3 berabere bitti. Penaltılar sonucunda maçı 7 – 6 kazanan taraf 175’inci Yıl  Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu. Bu sonuçlara göre yarı finale kalan takımlar Yıldıray Çınar  Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Çarşamba Anadolu Lisesi  Çarşamba Anadolu İmam hatip lisesi, 75’inci Yıl  Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi takımları oldular. Yarı finalle kalan takımlar ise Pazartesi gün karşılaşacak.
MÜDÜR BAŞARILAR DİLE
Çarşamba Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın, "İlçemizde devam eden müsabakalar centilmence geçiyor. Bütün okul takımlarımızın taraftarına, okul idarecilerine, beden eğitimi öğretmenlerimize, futsa okul sporları koordinatörlerimize, emeği geçen herkese teşekkür eder, yarı final ve final müsabakasında karşılaşacak olan takımlarımıza da başarılar dileriz“ dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum