ÇARŞAMBA'DA FİNAL GÜNÜ

Çarşamba Kaymakamlığı ve Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü Atatürk kupası kurumlar arası futbol turnuvası yarı final müsabakaları tamamlandı

ÇARŞAMBA'DA FİNAL GÜNÜ
16 Mayıs 2016 - 22:34
Çarşamba Kaymakamlığı ve Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü Atatürk kupası kurumlar arası futbol turnuvası yarı final müsabakaları tamamlandı. Yarı final ilk müsabakasında İlkumut - 7 Anadolu Gençlik Vakfı - 0 kanarak finale adını yazdıran ilk takım olurken, yarı final ikinci müsabakasında Özkar Sürücü Kursu, Çarşamba Devlet hastanesi 5 -1 mağlup etti ve finale adını yazdıran ikinci takım oldu.
MÜSABAKALARDA TAKIMLARA BAŞARILAR DİLERİZ
Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe müdürü İlkay Aydın, “Üçüncülük müsabakası için Saat 18.00'de Anadolu Gençlik Derneği ile Devlet hastanesi karşılaşacak. Final müsabakasında eşleşen Özkar Sürücü Kursu ve İlkumut Saat 19.30'da şampiyonluk mücadelesi verecekler Gençlik hizmetleri ve spor ilçe müdürlüğü olarak yarı final müsabakalarında fair-play çerçevesinde centilmence dostluk içinde adına yakışır şekilde mücadele eden tüm takımlara teşekkür eder bugün yapılacak olan üçüncülük ve final müsabakalarda takımlara başarılar dileriz. Tüm sporseverleri üçüncülük ve final müsabakaları izlemek için Ada park suni çim sahamıza davet ediyoruz" dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum