ÇARŞAMBA'DA 3X3 SOKAK BAŞKETBOL TURNUVASI

Çarşamba Kaymakamlığı yazı işleri Müdürü ve ayrıca Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdür Vekili İbrahim Fethi Sel, “Müsabakalara katılacak olanlar 3X3 takım Katılım formu, Nüfus cüzdan fotokopisi, Spo

ÇARŞAMBA'DA 3X3 SOKAK BAŞKETBOL TURNUVASI
28 Nisan 2017 - 08:02
Çarşamba Kaymakamlığı yazı işleri Müdürü ve ayrıca Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdür Vekili İbrahim Fethi Sel, “Müsabakalara katılacak olanlar 3X3 takım Katılım formu, Nüfus cüzdan fotokopisi, Sporcu Bilgi Formu ile Belgelerini İlçe Spor Müdürlüğünden, Gençlik Merkezi Müdürlüğünden ve Mustafa Dağıstanlı Spor Salonundan temin edilebilir" dedi.
TAKIM KAPTANLARININ HUZURUNDA YAPILACAK
Turnuvaya Katılacak olan takımlar 10 Mayıs 2017 Çarşamba Günü akşamına kadar takım listelerini ve diğer evraklarını İlçe spor müdürlüğü, Çarşamba gençlik merkezi Müdürlüğü veya Mustafa Dağıstanlı Spor salonuna teslim etmeleri gerektiğini belirten Sel, “Maçlar 13 Mayıs Cumartesi saat 10.00 da Gençlik merkezi açık basketbol sahasında oynanacaktır. Bu arada havanın yağışlı olması durumunda Mustafa Dağıstanlı spor salonunda devam edecektir. Takımlar tek tip forma ve şort ile sahaya çıkacaklardır. Forma ve şortlarda numara olması zorunluluğu yoktur. Müsabaka fikstürü 12 Mayıs Cuma günü saat 17.00 da Gençlik merkezi toplantı salonunda takım kaptanlarının huzurunda yapılacak ve turnuva oyun kuralları hakkında bilgi verilecektir. Müsabakaları il hakemleri yönetecektir. Müsabakalarda 1'inci olan takıma Kupa, madalya, tişört, 2'inci olan takıma madalya ve tişört taktım edilecektir “ diye konuştu.
SPORCULARI YAŞ KATEGORİLERİNE GÖRE BELİRLEDİK
3x3 sokak turnuvasına yaş katılımı kategorilerine göre belirlediklerini ifade eden  Sel," Küçük Erkeklerde 2003-2004 doğumlu, Yıldız Erkeklerde 2001-2002 doğumlu Genç Erkeklerde 1999-2000 Doğumlu Büyük Erkek 1998 ve büyükler katılıma göre veteranlarda  ise  30 yaş üstü kategorisi oluşturulacaktır Bayanlarda 2004 ve büyükler Kategorileri katılım durumuna göre tertip komitesi birleştirme yetkisine sahiptir. Her takım en fazla 4 en az sporcudan oluşur Takımlarda 1 sporcu alt yaş gurubundan olabilir. Her sporcu en fazla 1 takımda oynayabilir. Takımlar istedikleri isimi takıma verebilir. Sportif müsabakalarda ceza almış sporcular listede olsa dahi tertip komitesi tarafından müsabakalara alınmaz“ dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum