ÇARŞAMBA TSO ÜYELERİYLE İFTARDA BULUŞTU

 Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Samsun’un kalkınması için çalışan herkesin başımızın üstünde yeri var“ dedi

ÇARŞAMBA TSO ÜYELERİYLE İFTARDA BULUŞTU
21 Haziran 2017 - 12:00
 Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Samsun’un kalkınması için çalışan herkesin başımızın üstünde yeri var“ dedi.
Çarşamba TSO tarafından geleneksel olarak her Ramazan ayında düzenlenen iftar yemeği bu yılda gelenek bozulmayarak geniş bir katılım ile Midilli Reştorant'ta gerçekleştirildi.
ÇALIŞAN HERKESİN BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİ VAR
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine seslenen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, ilçenin kalkınması için ticaret ve sanayi alanında yapılan çalışmalarda emeği olan herkese teşekkür ederek, “Sizler Samsun’umuzun, Çarşamba’mızın gelişmesi, kalkınması için elini taşın altına koyan değerli arkadaşlarımızsınız. Türkiye’nin yükseldiği, hedeflerine emin adımlarla yürüdüğü bu dönemde sizlerin katkısı şüphesiz önemli. Samsun’un kalkınması için çalışan herkesin başımızın üstünde yeri var. Rabbim yaptığınız ticaretlerinizde bol kazanç versin“ dedi.
İFTAR SOFRALARI BİR ARADA OLMAMIZI SAĞLIYOR
Çarşamba TSO üyelerinin Kadir Gecesi’ni de tebrik eden başkan Yılmaz Ramazan ayının güzelliklerini şu sözlerle ifade etti; “Ramazanın güzelliği iki durumda kendini daha çok belli ediyor. Birisi iftar sofraları diğeri de teravih namazları. İftar sofraları dayanışmamızı, birliğimizi, beraberliğimizi ve paylaşma duygularımızı teşvik ediyor. İftardan sonra telaşla ulaştığımız camilerde kıldığımız teravih namazları da bize 12 ayın diğer 11 ayında olandan farklı bir hareket ve duygu yoğunluğu veriyor. Bu akşamda bu duygu yoğunluğunun en güzelini birlikte yaşadık. Allah birliğimizi beraberliğimizi eksik etmesin. Kadir Geceniz mübarek olsun”.
DEŞTEĞİNİ ERİGEMEYEMLERE TEŞEKKÜR
Gerçekleştirilen iftar programda konuşan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yılmaz, "Çarşamba ve Sanayi Odası olarak oda meclisimiz, yönetim kurulumuz, meslek komitelerimiz olarak sizler için hizmet vermeye sizlerin sorun ve sıkıntılarına çözüm bulmaya şehrimizi ilgilendiren yatırımlarda ortak aklı ve ortak sesi duyurmaya çalışıyor ve gayret ediyoruz.  Bu anlamda Çarşamba'mız için yapılan tüm çalışmalarda bizler ve bizlerden desteğini esirgemeyen Sayın Valimize, Milletvekillerimize, Büyükşehir belediye başkanımıza, Belediye başkanımıza, tüm kamu müdürlerimize, çalışanlarına bizlere vermiş olduğu destekten dolayı huzurlarınızda sizler adına çok teşekkür ediyorum” dedi ve yapmış olduğu çalışma ve projeler ile ilgili tüm katılımcılara bilgiler vererek katılımlarından dolayı teşekkür etti.
PROTOKOL İFTAR YEMEĞİNDEYDİ
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’nın düzenlemiş olduğu iftar programına Ticaret Ve Sanayi Odasının Düzenlediği İftar Programına; Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Ak Parti Samsun  eski Milletvekili Fatih Öztürk ,Çarşamba Kaymakamı Mustafa Güney, Salıpazarı Kaymakamı Hilal Küsmez günaydın, çarşamba belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Ticaret Borsası Başkanı  Kazım Gürol Yılmaz, Çarşamba Garnizon Komutan Vekili  Personel Asteğmen  Mustafa Saka, Cumhuriyet Başsavcısı  Gültekin Bülbül, ilçe jandarma komutanı. Ramazan Ünal, ilçe Emniyet Müdürü sn. Tuncer İğneli, Ak parti ilçe Başkanı  Halit Doğan, CHP ilçe başkanı  Süleyman Bilici, MHP ilçe başkanı sn. Kemal Düzgün, ilçe Müftüsü  Osman Karagöz, Çarşamba  Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü  İbrahim Fethi Sel, Nüfus Müdürü Salim Erkek, Mal Müdürü  Akif Kırmızıbayrak, ilçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, Çarşamba SGK Müdürü  Mehmet Acar, Çarşamba Devlet Hastanesi Yöneticisi Turan Bilgin, Samsun Eğitim ve  Araştırma Hastanesi Yöneticisi  Fatih Özkan, Ziraat Odası Başkanı  Muammer Aydemir, Muhtarlar Derneği Başkanı Veysel Oduncu, Hal Başkanı. Mehmet Arslan, Fırıncılar Odası Başkanı Esat Akkaya, Kuyumcular Derneği Başkanı Cumhur Kaya, Çarşamba Emniyet Hizmetleri Destekleme Derneği Başkanı Ali Arat, ilçe Gençlik Hizmetleri Merkezi Müdürü Ramazan Katoğlu, Çalışma ve İş Kurumu il Müdürü Haşim Meydan, SKG il Müdürü Ünal Kaya, KOSGEB Müdürü. Ahmet Dursunoğlu, TDK il Koordinatörü. Bülent Turan, Çarşamba Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı sn. Kerim Deniz, Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Mustafa Uçar, SASKİ  Şube Müdürü  Doğan Toraman, Büyükşehir Belediyesi Çarşamba İtfaiye Müdürü. İsmail İzgi, Çarşamba Kütüphane Müdürü Muharrem Orta, ilçe Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Ali Kemal Keskin, Samsun TSE Müdürü Erol Kaygı, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Süleyman Karabük, Terme Ticaret ve Sanayi odası Yönetim kurulu üyesi. Mustafa Kefeli, Terme Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Körpe, Terme Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyesi Süleyman Karapıcak, Çarşamba Ticaret Borsası Meclis Başkanı Nurettin Öztekin, Çarşamba Ticaret Borsası Yönetim ve meclis üyeleri. Çarşamba Ticaret Borsası Meclis Başkanı Muharrem Yaralı, Yönetim kurulu ve meclis üyeleri katıldı
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum