ÇARŞAMBA SERİYE BAĞLADI

Türkiye Bölgesel Amatör Lig 4'üncü Grup'da mücadele eden Çarşambaspor  sahasında  konuk ettiği Ortaköyspor'u Hüseyin Akbaş ve Kemal Bayraktar'ın golleri ile 2-0 mağlup etti

ÇARŞAMBA SERİYE BAĞLADI
13 Kasım 2016 - 20:14
7-bos-kalip-haberTürkiye Bölgesel Amatör Lig 4'üncü Grup'da mücadele eden Çarşambaspor  sahasında  konuk ettiği Ortaköyspor'u Hüseyin Akbaş ve Kemal Bayraktar'ın golleri ile 2-0 mağlup etti.
HÜSEYİN TAKIMINI SIRTLADI
Bölgesel Amatör Ligin 4. grubunda mücadele eden Samsun temsilcisi Çarşambaspor saha ve taraftarı önünde Ortaköyspor ile karşı karşıya geldi. Maça hızlı başlayan Yeşil beyazlılar Hüseyin Akbaş'ın attığı enfes golle rakibi karşısında 1-0 öne geçen taraf oldu. Bu golün ardından oyunu rölantiye alan Yeşil beyazlılar 45. dakikada Ahmet Tüzün'ün 45. dakikada gördüğü kırmızı kartla sahada 10 kişi kaldı ve ilk devre 1-0 Çarşambaspor'un üstünlüğü ile tamamlandı.
KEMAL BAYRAKTAR KALİTESİNİ BELLİ ETTİ1
10 kişi kalmanın verdiği hırsla ikinci yarıya daha etkili başlayan ve rakibi karşısında oyunu iyiden iyiye kendi kontrolüne alan ev sahibi ekip 76. dakikada Samsunspor alt yapısından yetişen Kemal Bayraktar'ın mükemmel golü ile rakibi karşısında durumu 2-0'a getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Yeşil beyazlı Çarşambaspor geçen hafta kazandığı Samsun derbisinin ardından üst üste ikinci galibiyeti alarak adeta seriye bağladı ve liderlik adına kritik randevudan 3 puanla ayrılan taraf oldu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum