Reklam
Reklam
Reklam

Canikli Sporcular Avrupa Yolunda

Canik Belediyespor Kulübü sporcularından Mertcan Kömpe ve Ecem Baysuğ Ümitler Avrupa Judo Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.

Reklam
Canikli Sporcular Avrupa Yolunda
22 Haziran 2022 - 17:43
Reklam
Canik Belediyespor Kulübü’nün milli takıma kazandırdığı sporculardan Mertcan Kömpe ve Ecem Baysuğ Ümitler Avrupa Judo Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek. Hırvatistan’ın Porec şehrinde 23-26 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek şampiyonada Canikli milli sporculardan Mertcan Kömpe 81 kg’da, Ecem Baysuğ 70 kg’da mücadele edecek. 
Başkan Sandıkçı başarılar diledi
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı 40 ülkeden 425 sporcunun mücadele edeceği şampiyonada ülkemizi temsil edecek olan Canikli milli sporculara başarılar diledi. Başkan İbrahim Sandıkçı, “Avrupa Şampiyonası heyecanını ilk defa yaşayacak olan Canikli milli sporcularımızı tebrik ediyorum. Bayrağımızı dalgalandırmak ve İstiklal Marşımızı dünyaya duyurmak için ter dökecek bu iki sporcumuzun sayısız Türkiye şampiyonlukları ve başarıları bulunmaktadır. Ben inanıyorum ki sporcularımız Allah’ın izniyle bu şampiyonadan zaferle dönerek bizleri gururlandıracaklar. Sporcularımızın ailelerini ve hocalarını yürekten kutluyor emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum