Canik'in Yeni Şampiyonu

Birçok dalda birçok sporcusu ulusal ve uluslararası şampiyonluklar elde eden Samsun Canik Belediyespor, badmintonda da adını Türkiye Şampiyonluğu'na yazdırdı

Canik'in Yeni Şampiyonu
29 Kasım 2017 - 21:10
Birçok dalda birçok sporcusu ulusal ve uluslararası şampiyonluklar elde eden Samsun Canik Belediyespor, badmintonda da adını Türkiye Şampiyonluğu'na yazdırdı.
Samsun Canik Belediyespor Kulübü'nün sporcularından Arda Atan, Ankara'da 400 sporcunun katıldığı 11 Yaş Altı Badminton Türkiye Şampiyonası'nda tek erkeklerde ve çift erkeklerde Türkiye Şampiyonu olarak altın madalya kazandı. 1-4 Aralık tarihleri arasında yine Ankara'da düzenlenecek 13 Yaş Altı Türkiye Şampiyonası'nda da aynı başarıyı hedefleyen minik sporcu, antrenörü Ömer Aydoğmuş ile birlikte Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i ziyaret etti.
ŞEHRİN TANITIMINA KATKI
Şampiyon sporcuyu başarısından dolayı tebrik eden Başkan Genç, "Samsun Canik Belediyespor Kulübümüz, başta basketbol olmak üzere sporun hemen hemen her dalında adını ulusal ve uluslararası arenada duyurmuştur. Canik, artık sporda marka olmuştur. Türkiye, Avrupa ve Dünya Şampiyonu sporcularımız şehrimizin adını duyuruyor. Sporcularımızın ve takımlarımızın elde ettiği başarılarla şehrimizin tanıtımına katkı sağlıyoruz" dedi.
2 BİN 500 KİŞİLİK SPORCU ORDUSU
Canik Belediyesi olarak spora ve sporcuya her zaman destek verdiklerini belirten Başkan Genç, "Bugün 2 bin 500 kişilik sporcu ordumuzla sporda marka olmanın haklı onurunu yaşıyoruz. Spora yönelik yaptığımız alt yapı çalışmalarımızın meyvelerini alıyor olmamız bizleri mutlu ediyor. Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezimiz başta olmak üzere, ilçemizin dört bir yanına kurduğumuz spor tesisleri, gençlerimizi sokaklardan kurtarırken, onların hem fiziki hem de ahlaki gelişimine de katkı sağlıyor" diye konuştu.
HEDEF, AVRUPA ŞAMPİYONASI
Türkiye Şampiyonu olan Arda Atan, şampiyonluğu kendilerine destek veren Başkan Genç'e armağan ederken, badminton antrenörü Ömer Aydoğmuş da, hedeflerinin Rusya'da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası'nda Samsun ve Türkiye'yi başarıyla temsil etmek olduğunu söyledi. Aydoğmuş, kendilerine verdiği destekten dolayı da Başkan Genç'e teşekkür etti.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum