CANİK'İN KENDİ VATANDAŞINA İHTİYACI VAR

Saadet Partisi Canik Belediye Başkan Adayı Ali Şener Hasköy, Devgeriş, Çanaklıçeşme, Toptepe, Gaziosmanpaşa, Soğuksu mahallerinde esnaf ziyaretlerinde bulundu

CANİK'İN KENDİ VATANDAŞINA İHTİYACI VAR
12 Mart 2019 - 13:27
Saadet Partisi Canik Belediye Başkan Adayı Ali Şener Hasköy, Devgeriş, Çanaklıçeşme, Toptepe, Gaziosmanpaşa, Soğuksu mahallerinde esnaf ziyaretlerinde bulundu.
Saadet Partisi Canik Belediye Başkan Adayı Ali Şener, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yüzlerce esnafı ziyaret eden Ali Şener gördüğü ilgiden oldukça memnun kaldı. Canik esnafı Şener'i bağrına basarken, verilen destek mesajları oldukça mutlu etti. Canik esnafının ilçenin kalbi olduğunu dile getiren Ali Şener, "Esnafımız bizlere büyük teveccüh gösterdiler. Bizlerde onların sorunlarını dinleyerek destek istedik. İlçemizi hep birlikte düzelteceğiz. Esnafımızla, çiftçimizle, işçimizle herkes el ele vererek Canik'imizi düzelteceğiz. Umuyorum ki halkımızın desteği ile 31 Mart gecesi Canik'te yeni bir belediyecilik anlayışı başlayacak" dedi.
BİR ŞANS VERİN, PİŞMAN OLMAYACAKSINIZ
Canik ilçesinde çalmadık kapı bırakmayacağın söyleyen Ali Şener, "İlçemizde çalmadık kapı, elini sıkmadık vatandaş bırakmayacağız inşallah. Herkesi ziyaret ederek kendimizi ve projelerimizi anlatacağız. İlçemizin artık dışarıdan gelen ve bu halkı tanımayan insanlara ihtiyacı yok. Vatandaş kendinden olan ve sorunları bilen insanların yönetmesini istiyor. Bende bu düşüncelerle bu göreve talip oldum. Allahın izni milletimizin desteği ile bu görevi layıkıyla yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Herkesten bana güvenmelerini istiyorum. İnşallah sizlerin bu güvenini boşa çıkarmayacağım" şeklinde konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum