Canik Yeni Bulvar Yolu'nu İlçemize Kazandırdık

Başkan İbrahim Sandıkçı, Canik Yeni Bulvar Yolu’nu ilçeye kazandırarak 20 yıldır gündemi meşgul eden sürece son noktayı koyduklarını söyledi.

Canik Yeni Bulvar Yolu'nu İlçemize Kazandırdık
12 Aralık 2023 - 16:27
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Canik Yeni Bulvar Yolu yapım çalışmalarının hızla sürdüğünü belirtti. Canik Yeni Bulvar Yolu’nun yapım aşamasında bölgede yaşayan vatandaşlarla birebir görüşme sağladıklarını belirten Başkan İbrahim Sandıkçı, “Canik Yeni Bulvar Yolumuzun yapım sürecinde hiçbir vatandaşımızı mağdur etmedik. Yapım süreci öncesinde ve sonrasında, yol güzergâhı üzerinde bulunan mahallelerimizde kullanım ömrünü tamamlamış yapılarda yaşamlarını sürdüren tüm vatandaşlarımızla birebir görüşme sağlayarak, kamulaştırma sürecini rızaları dâhilinde hassasiyetle sürdürdük” dedi. Yaklaşık 20 sendedir gündem konusu olan Canik Yeni Bulvar Yolu’nu ilçeye kazandırdıklarını vurgulayan Başkan İbrahim Sandıkçı, “Canik Yeni Bulvar Yolumuzla vatandaşlarımıza güvenli ve konforlu bir ulaşım imkânı sunacağız” diye konuştu.
Tüm vatandaşlarımızla birebir görüşme sağladık
Canik Yeni Bulvar Yolu yapım çalışmaları öncesinde yolun açılacağı bölgede yaşayan vatandaşlarla görüştüklerini belirten Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “ İlçemizde yapılması yaklaşık 20 yılı aşkın bir süredir gündem konusu olan Canik Yeni Bulvar Yolu’nu gerçekleştirdiğimiz gayretli çalışmalar neticesinde ilçemize kazandırdık. Canik Yeni Bulvar Yolumuzun yapım sürecinde hiçbir vatandaşımızı mağdur etmedik. Yapım süreci öncesinde ve sonrasında, yol güzergâhı üzerinde bulunan mahallelerimizde kullanım ömrünü tamamlamış yapılarda yaşamlarını sürdüren tüm vatandaşlarımızla birebir görüşme sağlayarak, kamulaştırma sürecini rızaları dâhilinde hassasiyetle sürdürdük. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı destekleriyle, Canik Yeni Bulvar Yolu güzergâhında yer alan ve kullanım ömrünü tamamlamış 31 adedi kentsel dönüşüm çalışmaları, 32 adedi ise kamulaştırma kararına istinaden olmak üzere toplam 63 yapının yıkımını gerçekleştirdik. Böylelikle, her açıdan örnek bir projeyi ilçemize kazandırarak yaklaşık 20 yıldır gündemde olan Canik Bulvar Yolumuzun yapım çalışmalarına başladık. İlçemize değer katacak bu güzide eserimizi Samsun Büyükşehir Belediyemiz iş birliğiyle kısa süre içerisinde tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” şeklinde ifade etti.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan ve Başkan Sandıkçı İncelemelerde Bulundu
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ile Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Canik Yeni Bulvar Yolu yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Canik Yeni Bulvar Yolu’nun vatandaşlara güvenli ve konforlu bir ulaşım imkânı sunacağını belirten Başkan İbrahim Sandıkçı, “ 145 Milyon Türk lirası yatırım değerine sahip, Canik Yeni Bulvar Yolumuz, 30 metre genişliğinde bir yapıya sahip olacak. Soğuksu, Karşıyaka, Uludağ ve Gaziosmanpaşa Mahallelerimizin ortasından geçen Canik Yeni Bulvar Yolumuz, çevre yolundan başlayıp, Mahmudiye Caddesi’ne kadar devam edecek. Canik Yeni Bulvar Yolumuzun altyapı ve üstyapı çalışmaları ise Samsun Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılacak. İlçemizdeki trafik akışını rahatlatacağımız Canik Yeni Bulvar Yolumuzla vatandaşlarımıza güvenli ve konforlu bir ulaşım imkânı sunacağız” ifadelerini kullandı.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum