Reklam
Reklam
Reklam

Canik'ten 29 Ekim Etkinliği

Canik Belediyesi, Cumhuriyetin ilanının 97. yıldönümünde "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı" temalı şiir, kompozisyon ve resim etkinliği düzenliyor.

Reklam
Canik'ten 29 Ekim Etkinliği
18 Ekim 2020 - 13:18
Reklam
Üç farklı kategoride yapılacak olan etkinliğe katılım sağlayan tüm çocuklar değişik hediyelerle ödüllendirilecek.
1.-4. sınıflar arasında resim etkinliği, 5.-8. sınıflar arasında şiir yazma ve okuma etkinliğinin yanı sıra 9.-12. sınıflar arasında da kompozisyon yazma etkinliği düzenlenecek.
“Senin gözünden Cumhuriyet” temalı etkinlikler için başvurular şahsen veya Canik Belediyesinin ve Canik Belediye Başkanının sosyal medya hesaplarından gerçekleştirilebilecek.
Tüm katılımcılara çeşitli hediyelerin verileceği etkinliğin son başvuru tarihi ise dikkat çekici olması ve farkındalık oluşturması açısından 29 Ekim 19.23 olarak belirlendi.
Her yaştan çocuğu etkinliklere katılmaya davet eden ve kendi bakış açılarından Cumhuriyeti anlatmalarını isteyen Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı; "Türk milleti, 29 Ekim 1923'te bir kez daha tüm dünyaya iradesine pranga vurulamayacağını, kendi kaderi üzerinde hiç kimsenin müdahil olamayacağını kanıyla ve canıyla ilan etmiştir. Bu önemli günü çocuklarımızın bakış açısıyla yansıtmak ve yaşamak istiyoruz. Bu nedenle özellikle Koronavirüs sürecinde Okullarından uzak kalan çocuklarımıza yönelik çeşitli aktiviteler gerçekleştirmiştik. Bu etkinliğimizi de bu maksatla tertip ediyoruz. Tüm çocuklarımızın katılımını bekliyoruz. Katılım sağlayan her bir çocuğumuzu çeşitli hediyelerle mutlu etmeye çalışacağız" İfadelerini kullandı.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum