Canik'te Parklar Ağaçlandırılıyor

Canik Belediyesi, ilçeye kazandırdığı yeni parklarda ağaçlandırma ve peyzaj çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Canik'te Parklar Ağaçlandırılıyor
04 Ekim 2023 - 14:00
Vatandaşların ve ailelerin birlikte keyifli vakit geçireceği, çocukların ve sporseverlerin durak noktası olan yeni sosyal yaşam alanlarını ilçeye kazandırmaya devam eden Canik Belediyesi, ilçe genelinde yapım çalışmalarını büyük bir özveriyle sürdürdüğü yeni parklarda ağaçlandırma ve peyzaj çalışmalarına hummalı bir şekilde devam ediyor. Canik Belediyesi ekipleri, yapımını hızla sürdürdüğü Gaziosmanpaşa Mahallesi, Kuzey Yıldızı Mahallesi ve Yavuz Selim Mahallesi’nde oyun grupları, bisiklet ve yürüyüş yolları yer alan yeni parklara, mevsim koşullarına ve toprak yapısına uygun ağaç dikimiyle ağaçlandırma, peyzaj ve çevre düzenleme çalışmalarını gerçekleştiriyor. Canik’te ilçe sakinlerinin nefes alacağı yeni parklar, gerçekleştirilen çalışmalarla yemyeşil bir hal alırken, estetik bir görünüme kavuşturuluyor.
Yeşilin Kalbi Canik’te Atıyor
İlçeye kazandırılma sürecinde olan yeni parkların yapım çalışmalarına hızla devam ettiklerinin belirten Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, yeni parkların ağaçlandırma ve peyzaj çalışmaları ile birlikte vatandaşların hizmetinde olan parklarda bakım ve onarım çalışmalarının ekipler tarafından gerçekleştirildiğini kaydetti. Başkan İbrahim Sandıkçı, “İlçemizde ailelerimizin ve çocuklarımızın dilediği gibi vakit geçireceği, modern oyun gruplarının ve yeşil alanların yer aldığı yeni parklarımızın yapım çalışmalarına aralıksız devam ediyoruz. Yürüyüş ve bisiklet yolları ile dinlenme alanları yer alan yeni parklarımızın, aydınlatma çalışmaları ile birlikte ağaçlandırma, peyzaj ve çevre düzenleme çalışmalarına devam ediyoruz. Ağaçlandırma ve çim ekim çalışmalarıyla parklarımızı yeşil alanlarla donatıyoruz. Vatandaşlarımızın hizmetinde olan tüm parklarımızın da bakım, onarım ve temizlik çalışmalarını büyük bir özenle sürdürüyoruz. İlçemize planlamalarımız dâhilinde yeni sosyal donatı alanları kazandırmaya devam edeceğiz” şeklinde ifade etti.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum