Canik'te Görkemli Açılış

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, “Canik’imizde gerçek belediyeciliği sürdüreceğiz” dedi.

Canik'te Görkemli Açılış
25 Şubat 2024 - 21:14
Cumhur İttifakı AK Parti Canik Koordinasyon Merkezi vatandaşların yoğun katılımıyla düzenlenen açılış töreniyle hizmete girdi. Vatandaşlar tarafından büyük ilgi ve sevgiyle karşılanan Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, “Gayretli çalışmalarımızla Karadeniz’in gözdesi haline getirdiğimiz ilçemize yeni projeler ve yatırımlarla değer katmaya devam edeceğiz” dedi.
Yeni Projeler Yolda
Canik’i geliştiren ve çehresini değiştiren yatırımları ilçeye kazandırdıklarını ifade eden Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, “Hemşehrilerimizle gönül gönüle çalışarak ilçemize hizmet ettik. Projeler ve yatırımlarla ilçemizi yeni kimliğine kavuşturduk. Görevde bulunduğumuz 5 yılda ilçemizi yeni sosyal donatı alanlarıyla, eğitim yatırımlarıyla, modern konutlarıyla gıpta ile bakılan, örnek gösterilen bir konum haline dönüştürdük. Türkiye Yüzyılı vizyonuyla çalışmaya devam edecek, ilçemize geleceğe dönük proje ve yatırımlar kazandırmaya devam edeceğiz. İlçemizde eser ve hizmetlerle dolu 5 yıla daha imza atacağız. Canik’imizde gerçek belediyeciliği sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.
Programa, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, AK Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu, Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı Gökhan Yaşar, AK Parti Samsun İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, AK Parti Canik İlçe Başkanı Mahmut Gençay, MHP Canik İlçe Başkanı Süleyman Baltacı, AK Parti Canik İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Donbay, MHP Canik İlçe Kadın Kolları Başkanı Cahide Başar Kılıç, protokol üyeleri, Cumhur İttifakı mensupları ve vatandaşlar katıldı.




 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum