Canik'te Çekiliş Heyecanı Sürüyor

Canik Belediyesi, İlköğretim Haftası dolayısıyla yurt genelindeki öğrencilere çekiliş programı düzenliyor.

Canik'te Çekiliş Heyecanı Sürüyor
18 Eylül 2022 - 16:58 - Güncelleme: 18 Eylül 2022 - 21:36
Düzenlediği çekiliş programlarıyla çocukların ve gençlerin yüzünü güldüren Canik Belediyesi, İlköğretim Haftası dolayısıyla öğrencilere çeşitli hediyeler vermeye devam ediyor. Eğitim ve öğretimin başlamasıyla birlikte okullarda kutlanan İlköğretim Haftası vesilesiyle Canik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çekilişe yurt genelinden katılan çok sayıda öğrenci hediyelerine kavuşmayı bekliyor.
Çocuklarımızın heyecanına ortak olmak istedik
İlköğretim Haftası dolayısıyla yurt genelinde düzenlenecek çekiliş programıyla öğrencilere çeşitli hediyeler vereceklerini ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Eğitim ve öğretim hayatlarına devam eden tüm yavrularımızın İlköğretim Haftası’nı kutluyorum. Okulların yeni açıldığı bu ilk haftada biz de Canik Belediyesi olarak yurt genelinde düzenlemiş olduğumuz çekiliş programıyla çocuklarımızın bu heyecanına ortak olmak istedik. Daha önce de gerçekleştirdiğimiz çekilişlerimizde olduğu gibi çeşitli hediyelerle onların yüzünü güldürmeyi amaçladık” diye konuştu.
Çeşitli Hediyeler Dağıtılıyor
Canik Belediyesi tarafından İlköğretim Haftası dolayısıyla yurt genelinde düzenlenen çekilişte bir bisiklet, bir akıllı saat, bir tablet bilgisayar sahibini bulurken 100 öğrenciye de kırtasiye seti hediye edilecek. Başvuruların Canik Belediyesi sosyal medya hesapları üzerinden yapıldığı çekilişin son katılım tarihi 30 Eylül 2022 olarak belirlendi. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum