Canik'te Bayram Sevinci

Canik Belediyesi’nin Ramazan Bayramı’nda düzenlediği etkinliklerde bir araya gelen vatandaşlar bayram sevincini paylaştı.

Canik'te Bayram Sevinci
23 Nisan 2023 - 13:59
Canik Belediyesi tarafından Ramazan Bayramı dolayısıyla ilçede gerçekleştirilen etkinliklerde bir araya gelen binlerce vatandaş,  bayramın sevinç ve mutluluğunu hep birlikte paylaştı. Canik Belediyesi’nin ilçede geleneksel hale getirdiği bayramlaşma programı öncesinde bayram namazının ardından vatandaşlarla bir araya gelen Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, onlarla birlikte sohbet ederek bayramlaştı. Bayramlaşma programında yüzlerce vatandaşı belediye hizmet binasında ağırlayan Başkan İbrahim Sandıkçı, vatandaşların bayramını tek tek tebrik etti. Çocuklar tarafından büyük bir ilgi ve sevgiyle karşılaşan Başkan İbrahim Sandıkçı, çocuklarla sohbet ederek yakından ilgilenip, onlara hediyeler verdi. Çocuklar, program içerisinde kendileri için hazırlanan etkinliklerle bayramın tadını çıkardı. İlçenin dört bir yanında büyük bir mutlulukla kutlanan Ramazan Bayramı’nda Canik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, pazar esnafı ile bayramlaşarak çikolata ikramında bulundu.
Çocuklardan Başkan Sandıkçı’ya Sevgi Seli
Ramazan Bayramı boyunca ilçedeki vatandaşları ziyaret eden Başkan İbrahim Sandıkçı, vatandaşların bayramını tebrik etti. Bayramda ilçedeki esnafları ziyaret eden, Başkan İbrahim Sandıkçı onların bayramlarını kutladı. Canik Belediyesi’nin ilçede bir gelenek haline getirdiği bayramlaşma programında vatandaşlarla buluşan Başkan İbrahim Sandıkçı, yoğun ilginin olduğu ve yüzlerce vatandaşın katıldığı programda ilçe sakinleri ve çevre ilçelerden gelen vatandaşlarla bayramlaştı. Programda Başkan İbrahim Sandıkçı’ya ‘İbrahim abi’, ‘İbrahim amca’ şeklinde seslenen ve heyecanla koşarak Başkan İbrahim Sandıkçı’ya sarılan çocukların neşesi konukların yüzlerinde tebessüm oluştururken, çocuklar programda kendileri için özel olarak hazırlanan eğitici ve eğlenceli aktivitelerle zaman geçirip oyunlar oynadı. Canik Belediyesi’nin vatandaşlara ikramlarda bulunduğu programda Başkan İbrahim Sandıkçı çocuklara hediyeler verdi.
Canik Zabıtası Pazar Esnafının Bayramını Kutladı
Ramazan Bayramı süresince ilçede kurulan semt pazarlarında görevlerini sürdüren Canik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, pazar esnafının bayramını kutladı. Pazar esnafına Başkan İbrahim Sandıkçı’nın bayram dilek ve temennilerini ileten Zabıta Müdürlüğü ekipleri, esnafa çikolata ikramında bulundu.
Başkan Sandıkçı’dan Birlik ve Beraberlik Vurgusu
İlçedeki vatandaşların Ramazan Bayramı’nı tebrik eden Başkan İbrahim Sandıkçı, “Mübarek Ramazan-ı Şerif’i uğurlamanın hüznünü, bir Ramazan Bayramı’na daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Vatandaşlarımızla, çocuklarımızla bayram sevincini hep birlikte paylaştık. Manevi atmosferiyle ilçemizi çepeçevre saran Ramazan Bayramı’nı vatandaşlarımızla birlikte idrak etmenin sevincini yaşadık. Yüce Mevla birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin. Bizleri, sağlık, mutluluk ve huzurla nice bayramlara kavuştursun” dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum