CANİK KIZILAYINDAN KAYMAKAM TURGUT'A ZİYARET

Türk Kızılay Haftası Münasebeti İle Genel Merkezin talimatları doğrultusunda Canik Türk Kızılay Yönetim Kurulu Üyeleri Canik Kaymakamı İlhan Turgut’u makamında ziyaret etti

CANİK KIZILAYINDAN KAYMAKAM TURGUT'A ZİYARET
02 Kasım 2016 - 23:36
7-bos-kalip-haberTürk Kızılay Haftası Münasebeti İle Genel Merkezin talimatları doğrultusunda Canik Türk Kızılay Yönetim Kurulu Üyeleri Canik Kaymakamı İlhan Turgut’u makamında ziyaret etti.
Canik Türk Kızılay Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs," Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Genel Merkezimizin talimatları doğrultusunda Türk Kızılay’ının 148'inci yıl dönümü nedeni ile ilçemizde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdik. Sayın Kaymakamım bugünde sizi makamınızda ziyaret etmiş bulunuyoruz” dedi.
ŞEHİT SERHAT ÖNDER’İN İSMİNİ YAŞATACAĞIZ
Canik Türk Kızılay Şubesi Yönetim Kurulu Canik Kaymakamını makamında ziyaret esnasında ilçede yapılan çalışmalarının yanı sıra ve yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi veren Şube Başkanı Hatice Örs, ”Gönüllü kuruluş olan Türk Kızılay yöneticileri zor bir görev yapıyor ve bu zorluları aşmakta yerel yöneticilerin desteği ile yapıyoruz. 1868 den beri devam eden bu mücadelenin ilelebet devam etmesi için gelecek nesillere ulaştırmak bizim görevimizdir. Bu arada 15 Temmuz gecesi Ankara Genel Kurmay Başkalığını önünde şehit olan Küçük Esat Türk Kızılay Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Önder’in ismi Canik Türk Kızılay Şubesi olacaktır. İsim değişikliği Genel Merkeze sunulmuştur” diye ifade etti.
KURULUŞUNUZ ÖNEMLİ BİR KURULUŞTUR1
Canik Kaymakamı İlhan Turgut yapılan ziyaretten memnun olduğunu belirterek, ”Sivil Toplum örgütlerinin önemli ve zor görev bir yaptığını biliyoruz. Türk Kızılay’ı 148 yıldan beri ülkemize yaptığı hizmetler büyük. Her yere koşmak kolay değil kuruluşunuz önemli bir kuruluştur. Uzun soluklu hizmet eden bir kuruluş yok gibidir. Onun için sizleri kutluyorum. Türk Kızılay’ını yakından takip ediyorum. Türk Kızılay’ının çalışmalarına katıldığını Düzce Depremindeki çalışmalarını yakından gördüm. Çalışmalarınızda başarılar dilerim” diye konuştu.
Günün anlamı için Canik Türk Kızılay Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs tarafından Türk Kızılay tabağını Canik Kaymakamı İlhan Turgut’a takdim etti.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum