Canik Halk Eğitim Merkezi Yine Kendinden Söz Ettirdi!...

MASTER Of Cake Samsun Pasta Yarışması-Pastacılık ve Çikolata Festivali'nde Canik Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü düzenlemiş olduğu harika standıyla tek Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü olarak yerini aldı

Canik Halk Eğitim Merkezi Yine Kendinden Söz Ettirdi!...
01 Mayıs 2019 - 22:31
MASTER Of Cake Samsun Pasta Yarışması-Pastacılık ve Çikolata Festivali'nde Canik Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü düzenlemiş olduğu harika standıyla tek Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü olarak yerini aldı.
Samsun'da,27-28 Nisan tarihleri arasındaki festival Büyükşehir Çok Amaçlı Salonunda gerçekleştirildi. Festivale, Canik Halk Eğitimi Merkezi Yiyecek ve İçecek Hizmetleri öğretmeni Melek Liman ve Kursiyerleri ile katıldığı yarışmada 1.lik 2.lik ve 3.lük ödüllerini topladı.
BİZLERİ FAZLASIYLA ONURLANDIRDILAR
Yöresel yemekler alanında düzenlenen yarışmaya Canik Halk Eğitim Merkezinin ’de damgasını vurduğunu belirten Canik Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Zekeriya Özkan ,”Kadın emeğinin toplum için en büyük güçtür. Bu tür organizasyonlarda kadınlarımıza destek olmak onların yanında yer almak başarılarını paylaşmak bizim için çok önemli. Sayın Valimiz Osman Kaymak ve değeli eşi Emine Kaymak hanımefendi standımıza göstermiş oldukları ilgi, kıymetli katılımları bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Yarışmada derece alan tüm kadınlarımızı elbette merkezimiz kursiyerlerini gönülden tebrik ediyorum. Organizasyonda emeği olan ve destek veren herkesi tebrik ediyorum. Bizler kurum olarak kadınlarımızı desteklemeye ve istihdam arayışlarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” diye konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum