Canik Gençleşecek!

Millet İttifakı Canik Belediye Başkan Adayı Atıf Yiğit, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tekin ile birlikte 200 Evleri ziyaret etti

Canik Gençleşecek!
20 Mart 2019 - 20:27
Millet İttifakı Canik Belediye Başkan Adayı Atıf Yiğit, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tekin ile birlikte 200 Evleri ziyaret etti. Yiğit, "Gençlerimize spor merkezleri, yapacağız. Projelerimizle Canik ayrı bir dinamik kazanacak, adeta gençleşecek" dedi.
Millet İttifakı Canik Belediye Başkan Adayı Ekonomist Atıf Yiğit, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayati Tekin ile birlikte 200 Evler sakinlerini ziyaret etti. Davul zurna eşliğinde karşılanan Tekin ve Yiğit, projelerini anlattı, kimseyi ötekileştirmeden hizmet edeceklerinin altını çizdi.
AMATÖR KULÜPLERE DESTEK VERECEĞİZ
Gençlere yönelik Canik'te çok güzel projeleri hayata geçireceklerini belirten Millet İttifakı Canik Belediye Başkan Adayı Ekonomist Yiğit, "Spor sahaları, gençlik merkezleri, etüt merkezleri, meslek edindirme merkezleri kuracağız. Gençlerimize eğitim bursu sağlayacağız. Amatör spor kulüplerine destek sağlanacak. Her türlü spor dalında, spor kulüplerinin idman alanlarının temini ve malzeme yardımı yapılması sağlanacak" dedi.
GENÇLERİ ÖNEMSİYORUZ
Gençlerin kültürünü ve tarihini bilmesinin önemine dikkati çeken Yiğit, "İlkokul çağındaki çocuklarımızın tarihi mekânlarımızı ziyaretleri sağlanacak. Tarihi ve kültür içerikli olan yerlerimize (Çanakkale, Anıtkabir, Mevlana vb.), ücretsiz olarak turlar düzenleyerek ilköğretim çağındaki gençlerimize tanıtacağız. Biz gençlerimizi önemsiyoruz. Onlar bizim geleceğimiz. Gençlerimize ilçemizde yeni iş sahaları açacağız. Yatırımcıların önünü açmak için tüm kolaylıkları sağlayacağız" diye konuştu.
PROJELERİNİZ NEREDE?
Konuşmasında isim vermeden AK Parti'nin adayı İbrahim Sandıkçı'yı eleştiren Yiğit şöyle konuştu; "Biz Canik için hayalimizi ve hedeflerimizi açıklıyoruz. Vatandaşlarımızın dertleriyle dertleniyor, çözüm önerilerimizi anlatıyoruz. Ancak daha projelerinin ne olduğunu bilmediğimiz siyasi isimler, vatandaştan oy istiyor. Projeniz, hayaliniz, hedefleriniz nedir  Canik için. Onları bir açıklayın da vatandaş bilgilensin."

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum