Canik araç parkını güçlendirdi

Canik Belediyesi, aldığı üç yeni takviyeyle araç parkını güçlendirdi

Canik araç parkını güçlendirdi
12 Ocak 2015 - 19:52
Canik Belediyesi, aldığı üç yeni takviyeyle araç parkını güçlendirdi. Yeni alınan su tankeri (arazöz) ve 2 adet çöp arabası Temizlik İşleri Birimi tarafından ilçe halkının hizmetine sunuldu. Başkan Osman Genç, "Halkımıza daha iyi ve daha hızlı hizmet vermek için çalışıyoruz" dedi.

İlçe halkına daha hızlı ve kaliteli hizmet vermeyi hedefleyen Canik Belediyesi, satın aldığı üç yeni araçla makina parkına takviye yaptı. Temizlik İşleri Birimi hizmetine sunulan su tankeri (arazöz) ve 2 adet çöp arabası ile daha geniş alanda daha iyi hizmet verilebilecek. Bir şehrin gelişmişlik kriterinde temizliğin önemli olduğuna vurgu yapan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Hizmette kalitenin artması, aksama yaşanmaması için makine ve araç parkımızı güçlendirmeye devam edeceğiz" dedi.

GÜÇLÜ BELEDİYE, GÜÇLÜ İLÇE

Canik İlçesi, 100 bine yakın nüfusu ile büyük ve geniş bir ilçe. Dolayısıyla halkımıza sağlıklı hizmet verebilmek için araç parkı önemli yer tutuyor. Biz de satın aldığımız araçlarla parkımızı güçlendirmeye çalışıyoruz. Canik halkına en iyi hizmeti sunabilmek için bütün imkânları sonuna kadar kullanıyoruz. Amacımız vatandaşımıza daha iyi ve zamanında hizmet ederek, daha çok ve kaliteli iş üretmek. Biliyoruz ki güçlü belediye, güçlü ilçe demektir. Hedeflerimiz doğrultusunda ilçemize ve belediyemize yatırımlarımız devam edecek" diye konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum