Canalioğlu'ndan sert tepki…

CHP Trabzon eski Milletvekili ve PM Üyesi Volkan Canalioğlu parti disiplin kuruluna sevk edilmesine sert tepki göstererek “Disipline verilmesi gerekenler ben değil partiyi işgal ettiren zihniyetlerdir

Canalioğlu'ndan sert tepki…
14 Temmuz 2015 - 18:29
CHP Trabzon eski Milletvekili ve PM Üyesi Volkan Canalioğlu parti disiplin kuruluna sevk edilmesine sert tepki göstererek “Disipline verilmesi gerekenler ben değil partiyi işgal ettiren zihniyetlerdir” dedi.
İSTİFAYA ÇAĞIRDI
CHP’de sular bir türlü durulmuyor. Seçim çalışmalarında partinin hiçbir etkinliğine katılmadığını, parti disiplinine aykırı tavır ve tutum içerisinde olduğu gerekçesiyle CHP Trabzon il ve ilçe örgütleri tarafından disiplin kuruluna verilmesi için Genel Merkez’e şikâyet edilen Volkan Canalioğlu, İl Başkanı Güzide Uzun ve yönetimini istifaya çağırdı.
PARTİYİ ÜÇÜNCÜ YAPTILAR
Disiplin Kurulu’na sevk edilmesi gerekenlerin partiyi işgal ettirenlerin olduğu belirten Canalioğlu, “benimle uğraşmayı bıraksınlar da Trabzon’da partiyi nasıl üçüncü parti yaptılar, bunun hesabını versinler. Başarısızlıkları örtmek için formüller aramasınlar. Bir an önce istifa edip gitsinler” dedi.
RAMAZAN’DA BİLE YOKLAR
“Bu parti bizim partimizdir” diyen Canalioğlu, “Mübarek Ramazan ayında bütün partiler Ramazan boyunca teravihe gidiyorlar. Sahura kadar kahveleri geziyorlar. İftar yemekleri veriyorlar. CHP’den tık var mı? Trabzon’da insanlar hala beni arayıp soruyorlar. Canalioğlu’nu Trabzon’dan silemezler” diye konuştu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum