Çanakkale'yi geçilmez yapan bu milletin imanıydı...

AK Parti Millet Vekili A

Çanakkale'yi geçilmez yapan bu milletin imanıydı...
17 Mart 2015 - 18:23
AK Parti Millet Vekili A. Adayı Yılmaz HOCAOĞLU Çanakkale Zaferinin 100. yılı nedeni ile bir açıklama yayınladı. Yaptığı açıklamada ' Çanakkale Zaferinin 100. Yılında tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum. ‘diyen Hocaoğlu Açıklamasına şöyle devam etti.

Bundan tam yüz yıl önce Çanakkale'de kazanılan o muhteşem zaferi anıyoruz.  Bu önemli günde Çanakkale Zaferinin altında yatan ruhu iyi anlamamız gerektiğine inanıyorum. Çanakkale Zaferi inancın, imanın zaferidir. Neredeyse dünyanın her yerinden toplanmış güçlü bir ordu karşısında, yıpranmış ve yorgun düşmüş ordumuzun kazandığı bu zafer ancak güçlü bir inanç ve güçlü bir imanla açıklanabilir. Bu inanç ve iman en güçlü silahlardan bile daha güçlü bir çıkmıştır. Çanakkale Zaferi zulme, sömürüye, insanlığın ezilen değerlerine, yok edilmek istenilen dinimize karşı verilen mücadelenin zaferidir.

Çanakkale Ruhu kazanılan zaferin ve verilen mücadelenin enerjisi olmuştur. Bu ruhu her zaman taşımalıyız ve yeni nesillere aktarmalıyız. Yeni nesli bu ruh üzerine inşaa etmeliyiz. İnanıyorum ki Çanakkale değerleri üzerine yetişen bir gençlik ülkemizi geleceğe güvenle taşıyacaktır. Bu duygu ve düşünceler içerisinde Çanakkale Zaferinin 100.yılını kutluyor, tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum'

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum