ÇANAKKALE RUHUNU YAŞADILAR!

Mehmetçik Vakfı Samsun Temsilciliği tarafından Türk Telekom Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Çanakkale Zaferi resim sergisi açıldı

ÇANAKKALE RUHUNU YAŞADILAR!
30 Mart 2017 - 23:47
7- Boş kalıp haber 1 2Mehmetçik Vakfı Samsun Temsilciliği tarafından Türk Telekom Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Çanakkale Zaferi resim sergisi açıldı.
Sergi açılışına Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar, Mehmetçik Vakfı Samsun Temsilcisi Emekli Dr. Kurmay Albay İbrahim Yıldırım, okul müdürü Namık Karaman öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Sergiyi gezen öğrenciler 18 Mart Çanakkale Zaferinin 102'inci yılını resimlerle yaşayarak öğrendiler.
BU RUHU ÇANAKKALE SAVAŞINDA TÜM DÜNYAYA GÖSTERDİ
Günün anlamıyla ilgili konuşma yapan Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar, “Türk milletinin yüksek bir ruha sahip olduğunu ve bu ruhu Çanakkale Savaşında tüm dünyaya gösterdiğini. Türk milletinin birlik ve beraberlik içerisinde olduğu sürece özgür ve bağımsızlığının ilelebet devam edeceğini, gençlerin milletinin değerlerini tanıma, yaşama ve yaşatma sorumluluğunun olduğunu, gençlerin bu değerleri yaşamasından ve yaşatmasından mutluluk duyacağım” dedi.
RUHUNU RESİMLERLE YAŞAMALARINA İMKÂN VERECEĞİZ
Mehmetçik Vakfı Samsun Temsilcisi Emekli Dr. Kurmay Albay İbrahim Yıldırım, “Bu gün burada açmış olduğumuz anlamlı sergiyi Canik ilçesindeki bütün okullarımızda açarak öğrencilerimizin Çanakkale Ruhunu resimlerle yaşamalarına imkân vereceğiz. Gençlerimiz milletinin başarılarını öğrendikçe, milletimizin bir ferdi olmaktan onur duyacak ve milleti yüceltmek ve yükseltmek adına da çok çalışacaktır” diye konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum