ÇABES'İN ÇIKIŞI DEVAM EDİYOR

Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor kulübü Sorgun deplasmanından Sorgun Engelliler Umut spor kulübünü 97 ye 10 mağlup etti

ÇABES'İN ÇIKIŞI DEVAM EDİYOR
01 Aralık 2015 - 18:35
Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor kulübü Sorgun deplasmanından Sorgun Engelliler Umut spor kulübünü 97 ye 10 mağlup etti.
Tekerlekli sandalye basketbolu bölgesel ligi B grubunda mücadele eden Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor kulübü bu haftayı da Sorgun deplasmanından Sorgun Engelliler Umut spor kulübünü farklı yenerek ligde ikide iki yaparak yükselişini sürdürdü. 4 Periyot halinde oynanan maçın skorları şu şekilde sonuçlandı.
1. Periyot Sorgun 0 Çarşamba 32
2. Periyot Sorgun 2 Çarşamba 19
3. Periyot Sorgun 2 Çarşamba 22
4. Periyot Sorgun 6 Çarşamba 24

[gallery ids="39507,39508,39509"]
BAŞKAN HÜSEYİN  DÜNDAR’A TEŞEKKÜR
Maç sonrası yapılan değerlendirmede Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim Kurulu başkanı Mustafa Uçar,” İlçemizde yeni kurulup kısa sürede bu kadar başarıya imza atan kulübümüz sporcularını yürekten kutluyorum.  Bu başarılarımızın aslında gizli kahramanı Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Dündar Bey efendidir. Bu takım sayın başkanımızın sayesinde deplasmanlara gidebilmektedir.  Buradan yönetimimiz ve sporcularımız adına kendisine teşekkürlerimizi arz ediyoruz” dedi.
3  HAFTA KENDİ SAHAMIZDA  OYNUYORUZ
Lig usulü deplasmanlı karşılaşmalarımızda bu sporun engelliler için yapılması çok zor bir iştir. Dışarıdan bizimle empati kuramayan insanlar bunu anlayamayabilir. Ancak maçlarımızı izlemeye gelip en azından bizlerden manevi desteklilerini esirgemezlerse nede zor işler yaptığımızı kendilerinin de göreceğini belirten Başkan Ucar, ”3. hafta müsabakamız kendi sahamızda yapacağız ve ilk olarak  Ankara takımı olan Güçlü Eller Engelliler spor kulübü ile Çarşamba Mustafa Dağıstanlı Spor Salonun da Cumartesi günü saat 14 00 de  yapacağımızı maça da tüm Çarşamba Halkını bekliyoruz ”diye konuştu.
Köksal ÖNER

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum