Reklam
Reklam
Reklam

Büyükşehir Yol Ekipleri Gece-Gündüz Çalışıyor

Samsun Büyükşehir Belediyesi mevsim şartları nedeniyle yol çalışmalarına hız verdi. Son iki hafta içerisinde 17 ilçede toplam 122 kilometre yol tamamlandı.

Reklam
Büyükşehir Yol Ekipleri Gece-Gündüz Çalışıyor
02 Temmuz 2020 - 14:09
Reklam
Samsun genelinde 2020 yılı sonuna kadar hedeflenen 1100 kilometre yol yapımı için Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri gece gündüz sahada çalışmalarını sürdürüyor. Yağışlı günlerde olumsuz etkilenen ekipler, son iki hafta içerisinde yoğun bir mesai yaparak 122 kilometre yolu hizmete açtı. Vezirköprü’den Termeye, Havza’dan Yakakent’e kadar 17 ilçede sathi kaplama, sıcak asfalt ve beton yol çalışmaları yapan ekipler, dar olan yollarda da genişletme ve altyapı hizmetlerini gerçekleştiriyor.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in “Samsun Türkiye’de yol problemi olmayan kentlerden biri haline gelecek” sözü ile tüm ilçelere eşit hizmet götüren ekipler, 1100 kilometre yolu yıl sonuna kadar tamamlayacak.
Mevsim şartlarını da dikkate alarak her geçen gün temposunu artıran Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, uzun yıllar yol çalışması bekleyen kırsal mahallelerden kent merkezindeki en işlek noktalara kadar hemen her sokakta çalışmalar yapıyor.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum