Büyükşehir'in Su Kayağı Takımı Türkiye şampiyonu oldu

Büyükler Türkiye Şampiyonası’nda Büyük Erkekler kategorisinde Türkiye Şampiyonu olurken bireysel kategorilerde 3 sporcu ise madalya kazanarak büyük başarı elde etti.

Büyükşehir'in Su Kayağı Takımı Türkiye şampiyonu oldu
16 Ağustos 2023 - 17:12
Samsun Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcuları katıldıkları şampiyonalardan madalyalarla dönmeye devam ediyor. 11 - 13 Ağustos 2023 tarihlerinde Kayseri Sukay Park Tesisleri’nde yapılan Kablolu Su Kayağı Gençler ve Büyükler Türkiye Şampiyonası’na katılan Samsun Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Su Kayağı Takımı ‘Büyük Erkekler’ kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu. Ayrıca Büyük Erkekler kategorisinde bireysel yarışlarda Ömer Atmaca 2’inci, Hüseyin Can Türk 3’üncü, Büyük Bayanlar kategorisinde Ennur Hasovalı 1’inci olarak madalya kazandı. 
Samsun Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Süleyman Demirtaş, madalya kazanan sporcuları bir kere daha tebrik ederek “Sporcularımız kazandıkları başarılar ile bizleri bir kere daha gururlandırdılar. Başarılı sporcularımızı ve antrenörlerini kutluyorum. Daha nice büyük başarılar kazanacaklarına inancımız tam” dedi. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum