Büyükşehir Her Yerde

Samsun Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Atakum sahilinde düzenli olarak temizlik yapıyor. Sahilin sağlıklı bir görünüme kavuşması için büyük çaba gösteren ekipler, vatandaşlardan da kendilerine yardımcı olup bu konuda hassas olmalarını istedi.

Büyükşehir Her Yerde
28 Ekim 2020 - 16:11
Sahillerin ve denizin temizliği, deniz canlıların yaşamlarının korunması ve nesillerinin devamlılığının sağlanması hedefi ile temizlik çalışmalarını aralıksız sürdüren Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm A.Ş. temizlik ekipleri, yüzlerce atığı sahillerden arındırıyor. 70 personel, 10 araç ve kumsal temizlik makineleriyle haftanın her günü Adnan Menderes Sahili üzerinde temizlik çalışmaları sürdüren ekipler, daha temiz bir çevre için yoğun bir mesai harcıyor.
Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki 11 kilometrelik alanda her gün temizlik çalışmalarını yürüten ekipler, sahilden çöp, poşet, sigara izmariti, plastik gibi çok sayıda atığı topluyor. Bu konuda vatandaşlardan da daha duyarlı olmalarını isteyen ekipler, çevre temizliğinin toplumsal bir sorumluluk olduğunu belirtti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum