Büyükşehir 'Haydi Spor'a Çağrıyor!...

Spor dolu bir yaz geçirmeyi hedefleyen Samsun Büyükşehir Belediyesi "Yaz Spor Okulları'nda" fark yaratacak. Başvuruları devam eden spor okullarının açılışı ise 3 Temmuz'da gerçekleşecek.

Büyükşehir 'Haydi Spor'a Çağrıyor!...
21 Haziran 2023 - 19:14
Samsun'un çocuklarının spor dolu bir yaz geçirmesini planlayan Samsun Büyükşehir Belediyesi "Yaz Spor Okulları'nda" 11 branşta faaliyet gösterecek.
Yoğun geçen bir okul döneminin ardından; çocukların ve gençlerin tatillerini en verimli şekilde geçirmelerine yardımcı olmak, spora özendirmek adına harekete geçen Samsun Büyükşehir Belediyesi, en az bir branşta şampiyon sporcular yetiştirmek istiyor.
Yaz spor okulları Atletizm, Futbol, Badminton, Boks, Güreş, Halter, Kano, Kick Boks, Taekwondo, Voleybol ve Yelken gibi spor branşlarında faaliyet gösterecek.
https://basvuru.samsun.bel.tr/kulturvesporkurslari/ adresinde online başvurular yapılabiliyor. 3 Temmuz'da kapılarını açacak olan "Yaz Spor Okulları" Eylül'ün ilk haftası kapanışını gerçekleştirecek.
7-16 yaş arasındaki çocukların katılabileceği Yaz Spor Okullarında gençler; uzman antrenör ve eğitmenler, eşliğinde hem yaz tatilini verimli bir şekilde geçirecek hem de sevdikleri branşta iyi ve elit sporcu olma yolunda ilk adımlarını atacak.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum