Reklam
Reklam
Reklam

Büyükşehir'den Temizlik Seferberliği

Samsun Büyükşehir Belediyesi ekipleri, koronavirüsle mücadelede hastaneler, aile sağlığı merkezleri, kamu kurum ve kuruluşlar başta olmak üzere toplam 2 bin 286 noktayı dezenfekte etti.

Reklam
Büyükşehir'den Temizlik Seferberliği
26 Mayıs 2020 - 13:52
Reklam
Samsun Büyükşehir Belediyesi koronavirüs salgının görülmeye başladığı ilk andan itibaren önlemlerini aldı. Mart ayından bu yana 2 bin 286 kurum ve kuruluşa, 2 milyon 572 bin 257 metrekarelik alanda hijyen çalışması yapıldı. Toplamda 2 tona yakın dezenfektan ve 33 ton solisyon kullanan ekipler, devlet hastaneleri, aile sağlığı merkezleri ve sağlık çalışanlarının kaldığı otel ile misafirhanelerde de düzenli olarak dezenfekte çalışmalarını sürdürdü.
Hastane, Aile Sağlığı Merkezi, okul, cami, otogar, dolmuş hatları, çocuk oyun parkları, askeri alanlar, spor tesisleri, PTT şubeleri, kamu, kurum ve kuruluşları gibi vatandaşların toplu olarak kullandığı alanlar süreç içerisinde çeşitli dönemlerde dezenfekte edildi. Ekipler, yarın başlayacak mesai öncesinde de birçok alanda temizlik çalışması yaptı. Mesainin ilk gününde kentte yaşanacak yoğunluk nedeniyle toplu kullanılacak alanlarda yoğun bir şekilde çalışan ekipler, özellikle otobüs ve tramvayları bu anlamda hazır hale getirdi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum