Büyükşehir'den Tarıma Büyük Destek

Samsun Büyükşehir Belediyesi, 2019 yılından bu yana 96 bin 444 dekar alanda 39 bin 928 çiftçiye toplam 30 milyon liralık destek vererek üretimi artırdı, çiftçilere umut oldu.

Büyükşehir'den Tarıma Büyük Destek
25 Ekim 2023 - 18:17
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Bu şehrin bereketli ovalarına bereket katmak adına çiftçilerimizi her türlü ihtiyaçları için desteklemeyi sürdürüyoruz” dedi.
Samsun Büyükşehir Belediyesi, kentte tarımın gelişmesi ve tarımsal üretimin artırılması için yaptığı çalışmalara aralıksız devam ediyor. Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen projeler ile çiftçiler talep ve ihtiyaçlarına yönelik olarak destekleniyor. Büyükşehir Belediyesi 2019 yılından bu yana 96 bin 444 dekar alanda 39 bin 928 üreticiye fidan, tohum, ekipman ve hayvancılık desteği olmak üzere toplam 30 milyon lira destek sağladı.
30 Milyon Destek Sağladık
Samsun'un tarımda bulunduğu noktayı yükseltmek için önemli çalışmalar yaptıklarını söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Kentimizin dört bir yanında üretimi artırmak bizim için çok önemli. Tarımsal üretimin il genelinde yaygınlaştırılması ve çiftçilerimizin durumunun daha da iyileştirilmesi ve yeni çiftçi sayısının artırılması için birçok çalışma gerçekleştiriyoruz. Her alanda çiftçilerimizin yanındayız. Şehrimizin her bir karışı değerli olan toprağını en güzel şekilde işleyerek Samsun'un tarımını dünyada öncü hale getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu şehrin bereketli ovalarına bereket katmak adına çiftçilerimizi her türlü ihtiyaçları için desteklemeyi sürdürüyoruz. Bilgi, birikim ve tecrübenin yanında, kaliteli fide, fidan, tohum, makine ve ekipman desteklerimiz ile Büyükşehir olarak her zaman üreticimizin yanındayız” dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum