Büyükşehir'den Çocuk Şenliği

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Şenlikte, animatörler eşliğinde gönüllerince zaman geçiren çocuklar, geleneksel oyunlar oynadı.

Büyükşehir'den Çocuk Şenliği
12 Haziran 2022 - 16:43
Pandemi döneminde ilk ve ortaokul öğrencilerine pek çok konuda destek veren Samsun Büyükşehir Belediyesi, bu eğitim öğretim yılı sonunu da şenlikle tamamladı. Yıl boyunca çocuklara kumanya dağıtımından kırtasiye desteğine kadar birçok destek veren Büyükşehir Belediyesi, düzenlediği şenlikle de öğrencilerin okul dönemini eğlenerek kapatmalarını sağladı.
Doyasıya Eğlendiler
Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında Millet Bahçesi'nde düzenlenen Çocuk Şenliği'ne 17 ilçeden yaklaşık 1000 çocuk katılım sağladı. Şenlikte çocuk oyun parkları, palyaço gösterileri, animasyonlar ve mini konserlerle gönüllerince oynayıp vakit geçirdi. Çocuklar etkinlik için Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'e teşekkür etti.
Karne Hediyesi
Çocuklara yılsonu ve karne hediyesi olarak şenlik düzenlediklerini söyleyen Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ayhan Ergün, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir’in talimatıyla çocuklarımıza yılsonu ve karne hediyesi olarak şenlik düzenledik. Yaklaşık 1000 çocuğumuza şarkılar, oyun parkları, palyaço gösterileri, animasyonlar ve mini konserlerle onların hatıralarında kalacak bir gün yaşatmak istedik. Başkanımızı bu konuda büyük desteği oldu bize. Artık çocuklarımıza bu tür etkinlikleri daha sık düzenleyeceğiz. Şenliğimizin neşe ve coşku içerisinde hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.
Her Türlü İmkânı Seferber Ediyoruz
“Çocuklar en değerli varlıklarımız, onlar bizim geleceğimiz” diyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir de, "Çocuklarımızı çok seviyoruz. Onların geleceği için her türlü imkânı seferber ediyoruz. Eğitim, spor ve birçok alanda katkılar yapıyoruz. Eğlenmeleri ve arkadaşlarıyla birlikte güzel vakit geçirmeleri için de çocuk şenliğimizi düzenledik. Burada birçok oyun grubu var. Belki çocuklarımız ilk defa böyle bir gün yaşıyor. Onların doyasıya eğlenmeleri bizim en büyük mutluluğumuz oluyor" ifadelerini kullandı.

 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum