Büyükşehir'den 6 Madalya

Samsun Büyükşehir Belediyespor, "10. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo" Turnuvasına damga vurdu. Samsun ekibi 6 farklı kategori de madalya kazanma başarısı gösterdi.

Büyükşehir'den 6 Madalya
12 Temmuz 2023 - 14:01
Ankara'da 6-9 Temmuz tarihleri arasında 40 ülkeden 1500’e yakın sporcunun katılımıyla düzenlenen "10. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo" Turnuvasında Samsun Büyükşehir Belediyespor fırtınası esti. Samsun ekibi farklı kategorilerde 6 madalya kazanarak turnuvaya damga vurdu.
Turnuvanın Büyükler Kategorisinde, Samsun Büyükşehir Belediyespor'dan Tuvanna Nazlı Kesgin ikincilik ve Senanur Çelik üçüncülük madalyası kazandı.
Gençler kategorisinde ise Gökçenur Şirin ikincilik, Selim Gür üçüncülük madalyası elde etti. Yine Yıldızlarda Emine Karaçuka ikinci ve Neslişah En çok üçüncülük madalyasını ilimize kazandıran isimler oldu.
Ayrıca Gençler kategorisinde başarılı performans ortaya koyan Büyükşehirli sporcu Aleyna Baykara, çeyrek finalde şampiyon olan sporcuya yenilerek beşinci oldu.
Başkan Demir kutladı
Turnuvada derece elde eden sporcuları kutlayan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Sporun her alanında doğru işler yapmaya devam ediyoruz. 10. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvasında 6 farklı kategori de sporcularımız madalya kazanma başarısı gösterdi. Bizlere mutluluk yaşatan yetenekli sporcularımızı ve hocalarımızı yürekten tebrik ediyorum" dedi.
Zorluk derecesi yüksek olan bu turnuvada G-2 kategorisinde derece elde eden sporculara yüksek olimpik puanlar veriyor.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum